VILKA ÄR GRYMMAS?

Här kommer ett litet extra inlägg, men vi ville bara medela att vi även klarade vår ortopedi tenta så nu tar vi våra sista kraft tag i helgen på JTH sen kan ni nog få era apburar för er själva.... i några dagar:P

Weiii :D

Vilka är världens elitigaste eliter? Jo de på Dalvik, som idag klarade tentan, lätt som en plätt :D.
I går var ångesten stor och nervsammanbrottet nära, men idag är lyckan total.
Vi börjar till och med att gilla Magnus nu.


Så här lyckliga är vi nu!
Men det är ingen idé att ta paus, vi har redan börjat med plugget för nästa tenta på måndag!

Seriöst tentaplugg

Kom inte och klaga på att ni har tentavecka, vi har tentamånad!

16 okt Tenta  Sjukdomslära, ortopedi
28 okt Muntlig tenta Anatomi och Fysiologi
3 nov Tenta Sjukdomslära, neurologi
14 nov Tenta Sjukdomslära, psykologi

Vi är tillbaka när tentorna är över. Just nu pluggar vi seriöst varje dag. Vi befinner oss på skolan mellan 9 till ca 17-18 varje dag (även lördag och söndag).

Vi ses på kåren 19 november. Då återvänder vi till livet!

Mycket som händer

Tiden går snabbt och vi har mycket plugg, så därför har vi inte hunnit uppdatera, men här kommer lite info om vad som hänt det senaste.

Fredag: Dagen började med plugg. Ann-Sofie och Jessica gick ner till skolan för att sitta i en apbur och plugga medan resterande dalvikselit stannade kvar hemma. På kvällen gick Ann-Sofie oc´h Jessica till kåren för att smaka på den omtalade tacobuffen. Efter det gick vi till O'learys för att låta killarna dricka öl. Gissa vem vi såg där?? Bonde-Marcus från säsong 1 i Bonde söker fru. En riktig läckerbit ;). Det såg fortfarande ut som han var singel, så är det nån som är intresserad av att bo på bondgård och sköta grisar resten av livet, är det bara att lägga in en stöt.

Helgen spenderade vi på olka håll för oss själva.

Måndag, tisdag och onsdag: Dessa dagar har bestått av plugg plugg plugg och det är ju SÅ kul :). Måndag var vi i skolan 9-17, tisdag 9.30-18 och onsdag 9-16. Vi pluggar som aldrig förr!!! Ni andra i klassen borde bli lite stressade ;).
Svar till killarna i apburen bredvid: De ställde sig frågan, Är kanin ett pälsdjur? Vi kan meddela att vi kan svaret och det är JA!

Nu ska vi gå vidare för att ha förelsäning om handen. Idag går vi i skolan 9.40-16.
Ni måste väl erkänna att vi är VÄLDIGT duktiga och flitiga :)

Ska meddela att Jessica fyller 8000 dagar på lördag om det är nån som är intresserad!

Dalvikseliten = vinnarna

Kvällen igår startade med Bowling ute vid ELMIA, med ett skönt gäng, bestående av delar av innebandylaget som Jessica spelar i, mannen och självklart hela dalvikseliten, som ägde hela bowlingen. Några slag i rännan blev det, men resten gick rätt på. Vi vet att ni andra är avundsjuka på våran skicklighet. Var lätt att se vilka som hade vunnit och det var ju så klart självaste eliten. Vi skrapade ihop ganska många poäng tillsammans, i jämförelse med de andra. Vi van med några hundra poäng sådär. Eftersom eliten är eliten så räknas ju våra poäng samman som om vi bara vore en person, så det var ju ganska svårt att slå oss.

Bussresan mot stan, betsod av några livliga diskussioner bland de som satt längst fram. Ann-Sofie och Jessica satt ibak med Cissi som försökte ragga pizzaätare, men det var ingen som var på den iden.
Inne i stan splittrades eliten. Malin och Emma åkte hem, medan Ann-Sofie och Jessica först hamnade på Mc Donalds, med Johannes, mannen och Hanky Panky. Sedan begav vi oss vidare till Kåren för att släppa loss lite.

Kåren började gasnka lungt uppe i sofforna. Efter en stund kom en förfriskad Peter och anslöt sig till gruppen. Ann-Sofie och Jessica behövde röra lite på benen och begav sig ner till dansgolvet. Där mötte vi ett helt gäng av faddrar och andra arbetsterapeuter. Det första vi fick reda på var att vi hade missat en Linda Bengtzing låt!!! KAOS!!!! Men detta ordnade upp sig ganska snart. Låtarna kom som på rad sedan. Jag ljuger så bra, Dansar aldrig nykter, Kung i baren 9 to 5 mm.
Kvällen led mot sitt slut ganska snart. Vi var tvugna till att ta tolvbussen hem för att orka med dagens lektioner. Världens sämsta fenomen att ha lektioner på torsdagar!!!!

Bilder från veckans födelsedagsbus


Den snygga blondinen till MannenVårt lilla spel till MalinDen supersnygga väskan Malin kan bära spelet iHårt arbete lång fram på småtimmarna, allt för att få färdigt paketen i tid.


VI FÖRSTÅR ATT NI ALLA ÄR AVUNDSJUKA PÅ ALLA VÅRA BRILJANTA IDÉER OCH BARA SÅ ATT NI VET, VI HAR TAGIT PATENT PÅ ALLA UPPFINNINGAR ;)
DESSA GÅR ATT BESTÄLLA AV OSS, TILL ETT HYFSAT ÖVERKOMLIGT PRIS!!!

RSS 2.0