Tv-spel sittning

Tänkte skiva nåt kul nu, men all fantasi är som bortblåst. Gjorde nog slut på allt när vi uppfann våra fina utklädnader till igår.. Vårat gäng var ju helt klart kvällens snyggaste. TV-spel var temat för sittningen och ni ser väl vilka vi är?!?


image82


 

Link 1 och 2, Pandan från tekken, crash bandicoot, Sonic och Singstar : )


 


Förberedelser inför ikväll

Just nu är förberedelserna i full gång inför kvällens tv-spels sittning. Bilder på våran snygga utklädnad kommer senare eller imon. Håll utkik inför de spännande bilderna :).

Gammeldans

Ikväll bar det iväg på en liten promenad. Vi gick till stadsparken för att titta på de som dansade gammeldans. När vi stog där och tittade, så kom det fram en gubbe och frågade vad de skulle göra för att locka oss unga att börja dansa gammeldans. Ja du sa vi, vi vet inte riktigt, vi är inte så intresserade av gammeldans.

Allt eftersom tiden gick, och vi stod där och tittade, så blev Jessica och Ann-Sofie lite sugna på att röra på fötterna. De tittade på hur de andra dansade och började hoppa runt. Ganska bara gick det, vissa stunder. Kanske något att pröva på i alla fall. Vi får se vad tiden utvisar. Om vi börjaar med gammeldans, kanske vi kan komma ett steg närmare Bonde söker fru Fredrik ;) (Sveriges sexigaste man ;) ).

Dalvikselitens nya uppfinning

Idag har dalvikseliten uppfunnit ett nytt sätt att plugga på.
Vad gör man inte för att kunna få vara ute och ta tillvara på det fina vädret :).
Det hela startade med att dalvikseliten än en gång var i skolan. Detta på förmiddagen idag. Efter skolan åkte vi hem för att plugga på vår sista inlämningsuppgift, för den här terminen. Skönt :).
När vi skulle börja pluggandet insåg vi hur fint väder det var ute. Vi kunde ju bara inte sitta inne :P. Duktiga som vi var, så tog vi med oss lite böcker ut, för att läsa. Så duktiga trodde vi, att vi var :P. Pluggandet höll inte i sig så länge. Solen lockade mer, en stund i alla fall...

Vi insåg ganska snart att vi var ju tvugna til att plugga lite och detta ute. Vi släpade ut datorn och satte igång den. Men vad händer, jo solen är så skarp och lyser i skärmen, så vi ser ju inte någonting. Typiskt! Men efter en stund hände det....!

Vi kom på det! Ett paraply så klart! In och hämta paraplyt, fälla upp det och vipps så kom det skugga över datorn och vi kunde äntligen plugga ordentligt :). En riktigt bra ide tycker vi det är och det kanske ni med tycker, men kom ihåg! : VI HAR PANTENT PÅ DENNA GENIALISKA IDEN; SÅ FÖR ATT GÖRA LIKA DANT MÅSTE NI FRÅGA OSS ;).

image79


Nu blir det lite tv-spel som gäller. Bäst att ladda lite inför morgondagens sittning :).

Vattenmelonen

Vi försökte göra allt för att få Bakis-Emma pigg igen. Jessica Behövde handla lite, så vad vore inte bättre än att gå en promenad och handla. Två flugor i en smäll :P. Väl inne i affären kom vi på att lite vattenmelon skulle vara gott ikväll till schlagern. Vi kom till kassan och Ann-Sofie skulle betala vattenmelonen. Där kom chocken!!! 78 KRONOR för två små vattenmeloner. Ja det var bara att för Ann-Sofie att betala och gå ut till de andra två som stod och väntade. Ann-Sofie utropar: DET VAR JU RENA RÅNET!!! 78 SPÄN FÖR MELONERNA!!!! Emma gick in i affären och tittade priset och vattenmelone var inte alls så dyr. Vi gick till kassan och sa att vi hade fått betala för mycket. Inga problem med det, det kom efter. Emma skulle ta melonerna och plötsligt slank den ur Emmas hand och flyger upp i luften och for rakt ner i golvet. SPLASH sa det och halva den var förstörd :P!!!

image78


Bakis-Emma

Idag var det bakis-Emma som var i farten... eller inte i farten riktigt.. Idag var det inga kladdkakor som bakades utan det var en rejäl bakissmäll ; ) Var bara Ann-Sofie och Jessica som var närvarande och de gav inget vidare stöd.. Är ju lite svårt att känna medlidande när man inte vet hur det känns.. ; ) För dem är dagen efter alltid bättre än alla andra vanliga dagar.. Massor med energi och inte ens en middagslur har det blivit ; ) som vanligt dagen efter kåren alltså.. Nån som är avundsjuk kanske???
 
Men när Emma satt i brassestolen inlindad i tre filtar passade Ann-Sofie och Jessica på att kasta frisbee.. Råkade kasta in en till grannen.. Men det var inte så farligt.. Dörren var öppen, så inga fönster krossades ; ) Nu blir det promenad och handling och sen blir det schagerkväll!!!! YEAAAAAH :D

image76

Fyllehicka igår och bakisrap idag ; )

image77

Två små snälla änglar med glori :D

Ännu en vild kväll!

Ja då var det dags igen... Det är onsdag och Dalvikseliten ska festa som galningar (för ovanlighetens skull):P'¨

Det hela började hemma hos Emma... Dalvikseliten samlades kl 18.00 och började lite innan de andra kom... När klockan närmade sig 19.00 traskade Johannes, hans kompis Tompa och ingen mindre än Hankey Panky;) in i lägenheten med ett super humör... Vi i Dalvikseliten hade dock nu börjat bli aningen oroliga för våra kära klassisar Tom, Staffan och Jonas, som skulle dykt upp för ett tag sen de kom när klockan började närma sig 20.00 och det hade inte hänt någon olycka på vägen utan det var bara Tom, som tog långtid på sig att fixa iordning sig:P

Nu när alla var samlade var festen på högvarv och vi i Dalvikseliten hade ovanligt kul och var aningen dragna:P Tro det eller ej men även denna dag skulle det häda olyckor (Tur att jag tecknade hemförsäkring igår) Helt plötsigt mitt ifrån ingen stans gick benet på soffan av och Ann-Sofie skadade foten....IGEN:P
image73

Det blev ett himla liv och som tur var fanns det ett gäng starka trevliga pojkar som skruvade av alla benen på soffan (för hand)... hihihi det verkade lite slitsamt:P

Man kan ju tro att detta skulle vara kvällenshöjdpunkt men det var det inte för Ann-Sofie var på högvarv och hoppade och skuttade med Jessica, som en galning.... Man kan väl säga att killarna i vår klass fick en helt ny syn på oss små snälla tysta flickor som sitter längst bak i klassrummet....Inte minst Ann-Sofie chockade dem med att hålla lådan uppe KONSTANT!!!

I alla fall när kvällen började närma sig 23 så begav vi oss ner till kåren.... Där var det dock lite folktomt men vi hade kul ändå... Jessica och Ann-Sofie önskade som vanligt en massa låtar och de hade nog flirtat ordentigt med  DJ för han spelade alla deras låtar...:P

När klockan blev 1.45 var det dags för oss att dra hemmåt och med en korv i magen spramng  vi nästan upp för Dalviksbacken.... Det jävligaste var att det inte fanns några vittnen på denna händelse så vi kommer aldrig att bli trodda....

För alla som vill veta så besteg vi hela backen på 17min inklusive paus i en busskur på Högaberggsgatan några minuter.... slå det om ni kan.... Slutligen har vi en liten fråga till Robert.... Blir man tjock av o äta korv och kuta upp också?

image74

image75

Skola, plugg och kåååååren!

image72

Så här glada var vi i skolan idag när vi satt och diskuterade genus, kön , jämlikhet och jämställdhet! Låter inte så kul, men det ser ut som det var det.. eller så kanske det beror på att vi tog kortet på rasten ; )

Nu har vi iaf kommit hem igen.. passade på att köpa biljetter till TV-spelssittningen oxå, så nu är det bara att komma på något bra att klä ut sig till.. Det ska bli skoj! Fast Emma har blivit helt bestatt.. Hon har aldrig fått spela TV-spel för sin mamma så nu när hon fick veta att man kan spela Sonic och Super Mario på internet kan hon inte slita sig ; ) Så nu finns väl risken att hon blir spelmissbrukare istället för alkis ; )

Just nu längtar vi bara till ikväll! Då blir det kårfest med våra kära klassisar! Lovar att ni ska få se bilder på några fulla killar imon! Det ska vi se till ; )

OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ

glömde säga att hela eliten klarade tentan.. GRYMMAST ELLER VAD?!

På äventyr med Ann-Sofie och Jessica

 Här kommer uppdatering från grdagens stora utflykt!

 Vi började med att handla lite färdkost.. När man ska på utflykt får man faktiskt unna sig lite gott ; ) Dessutom kan det ju vara bra att få lite fett på våra annars så muskulösa och läckra rumpor.. Man måste ju ha lite att ta på om man får magsjuka eller nåt ; )

 Sedan satte vi oss förväntansfulla på 1:an mot Huskvarna... Kunde knappt bärga oss ; )

 Gick av vid Elmia och riskerade nästan liet när vi skulle korsa motorvägen för att komma fram till Holmgrens bil!

 Många snygga bilar fick vi kolla på och provsitta, bl.a. den snygga oranga AT-bilen!! Men någon provkörning blev det inte.. De kollade på oss som vi var två idioter när vi gick å tittade på sportbilarna i halvmiljonsklassen.. däremot kom de fram å frågade om vi ville provköra en Saab 9.3 för 39000:- vadå förutfattade meningar ; )  Klart vi var lite besvikna att vi inte fick gasa iväg i nån lyxbil, men vi hade ju ändå fått se en trevåningsbilaffär ; ) det är ju liksom rena paradiset för två biltokiga flickor : P Och så har vi bestämt at vi ska ha en Opel Astra nån gång i framtiden... Undra när det blir?? ; ) För er som vill bidra till inköpet kan ni sätta in pengar på Ann-Sofies och Jessicas bilfond!!! Inget bidrag är för litet... ...och inget är för stort heller för den delen ; ) haha


Mot dagens äventyr!

Dagen började med att Ann-Sofie, Jessica och även Emma promenerade till skolan! Nu är det bara Malin kvar, sen är allt som vanligt igen och vi kan lugnt lägga konflikten bakom oss ; ) Startade morgonen med föreläsning med vår favoritlärare : P ...tror att vi är hennes favvo-studenter oxå.. NOT!

Inte konstigt att Ann-Sofie ocj Jessica är trötta som syntes i ett tidigare inlägg, det är ju bara de som stannar på lektionerna.. De andra åker hem efter en timme! Synd bara att de missade första gången läraren smilade så tänderna syntes ; ) kommer nog aldrig inträffa igen..

Nu är det dags för oss att gå och äta och ladda för dagens stora äventyr!! Två förväntansfulla små flickor ska iväg på världens äventyr : D Kommer rapport sen när vi är hemma igen.. ..om vi kan slita oss förstås ; ) Missa inte det!! 

tagna på bar gärning!!

image65Till alla som inte tror på Malin och Emma i deras kamp uppför backen, här har ni beviset på hur slöa Ann-Sofie och Jessica blir av att bara gå till skolan (observera att de inte händer så ofta att de går hem upp för backen om ni trodde de).

Detta märks tydligt nu när Malin och Emma har full energi och sitter och pluggar! medans de andra två ligger i Ann-Sofies säng och tar igen sig. Då har de ändå fått sovmorgon idag : P 
Det är här med bevisat att man blir piggast av att cykla! Några som helst motargument finns nu alltså inte längre ; )


Synd att ni inte kan höra ljudeffekterna : )


Bildblogg - var ju längesen sist..

Vaknade pigga och glada när klockan ringde klockan tio, eller rättare sagt helt slut. Gårdagens äventyr tog slut på oss. Efter att ha varit barnvakt åt Robert på centrum hela natten var vi helt döda. Som tur var fick vi lite glass hos Johannes som tack på natten när vi kom hem : D Helt enkelt var det inte att hålla koll på grabben, eller mannen ; ) Började med att han blev portad från centrum, denna gången var det inte pga alkoholen för vi nykterister hade sett till att han inte hade fått i sig en endaste droppe. Han blev anklagad för bedrägeri. De sa att han hade vidarebefordrat ett sms med gratis inträde och det var ju iofs sant : P Han fick iaf betala 60:- och var lite småsur. Vi försökte lätta upp stämmningen med ett gulligt sms och det hjälpte.. Sen ägde han dansgolvet resten av natten och han försvann inte en enda gång! Vi måste varit väldigt bra barnvakter ; )

Nu till dagens händelser i bilder för en gång skull.. har ju varit lite dåligt med det på sistone.

 Kl. 11.11 gick bussen från Dalvik mot a6. Två flickor med strålande humör åkte med den.

 Kl.11.18 mellanlandade vi vid Juneporten för att byta buss och kolla på drillflickorna

 Kl.12.03 hittade vi vår favoritbok på Åhlens (lite smygreklam ; ) )

 15.20 Satte vi oss på bussen hem igen. Denna gången helt slut.

Väl hemma fick vi världens energi att plugga. Hade ingen tid att ta kort då! Kl.17.37 fick vi lägga ner plugget för att göra oss iordning och åka till Therese.

 När vi lagade tacopaj ockuperades hela soffan av galna hockeytintresserade grabbar. Tänkte att nu är det dags för en kupp. Vi sprang alla på toa så vi kunde sitta rikitgt länge sen. La upp mat på tallrikarna och ropade sedan dit grabbarna. "Poojkar, maaaat" (citat från Sunes sommar) Sen smet vi in och tog platser...

 ...oh det slutade så här bra! : D

  Idag var inte Ann-Sofie yngst och det märktes tydligt... Lill-Chrille som fyllde 20 för någon vecka sedan sölade som en liten gris ; )

 Redo för hemgång efter en lyckad kväll!!! God natt och sov gott. Nu är klockan 00.30 och Dalvikseliten ska sätta igång med att plugga igen..

Helt slut efter en slitsam dag

Den här dagen har varit allt annat än enkelt. Började med en chock när vi kom till skolan. Istället för att sluta kl.15 var vi tvugna att sluta redan kl.12 eftersom läraren hade annat å göra på eftermiddagen.. Vad skulle i nu hitta på?? Men det visade sig inte vara några problem att fördriva den tiden. Började med lunch i skolan och sedan vidare till Hemköp för att handla.. Då insåg vi att vi hade ätit helt i onödan. På Hemköp fanns nämligen gott om provsmakning för oss fattiga studenter ; ) Vi fick äta falukorv, vanlig korv, rökt skinka, bacon, marsmallows, sour cream and onion chips och jordnötter. Snacka om att det var som att vara i paradiset : P Sedan begav vi oss vidare för att ta ut pengar. Försöka råna tre bankomater innan Jessica insåg att kortet verkligen inte fungerade.. Raka vägen till Swedbank fick det bli.. Där satt vi länge å väntade innan de sa att de inte kunde hjälpa oss utan att man skulle ringa telefonbanken.. Jaja.. då åker vi väl hem då. Stod vid rådhusparken och väntade på bussen i 12 minuter och när den äntligen kom var det dags för nästa katastrof. Busskortet fungerar inte!!!! Vi fick åka med till Juneporten sen var det bara att stiga av och fixa ett nytt kort. Sedan 14 minuters väntan på nästa buss.. Snacka om att det var trötta eliter som anlände till Dalvik. Detta resulterade i 2 timmars sömn å inget plugg! Usch, som Emma skulle sagt.

Ikväll ska gänget splittras. Emma är i Lilla Edet och kollar hur det står till med toapappret där hemma. Malin sitter å kramar å pussar på Stefan.. Hoppas bara att de har händerna på täcket i natt ; ) Ann-Sofie och Jessica hålle dock ihop i vått och torrt! Ikväll ska det bli ordentlig grillning av en riktig man, Robert (vem annars?! ; ) ). Visst massa folk som skulle komma så vi får hoppas vi överlever. Sen har vi lyckats fixa gratis utgång på Centrum så det blir nog trevligt, men nyktert! Så vill ni träffa oss så vet ni var vi finns!!!

Tack och hej leverpastej!

Och ett tack för alla fina kommentarer ; ) Ann-Sofie och Jessica njuter av det starka stödet!! Men fortsätt kommentera!! Rösta på rätt personer bara ; )


Onsdag utan kåren

Planeringen började när Ann-Sofie och Jessica gick upp för dalviksbacken (tro det eller ej) medan Emma och Malin försökte sig på att bestiga backen med cykel. Denna onsdag la vi ner planerna på att gå till kåren. Ingen riktigt kände för att gå dit, så vi bestämde oss för att gå till stadsparken och grilla.

Det var ett muntert gäng bestående av Dalvikseliten (naturligtvis), Johannes, Stefan, Fredrik och Henke som gick ner till parken med ett glatt humör och grilltillbehör....
Tillsammans med detta glada gäng spenderade vi en mycket spännande kväll tillsammans:D När vi var mätta och belåtna¨(Tack vare henke och hans fantastiska cykelpump) var det dags att leka av sig lite på lekplatsen:P 

Sedan begav vi oss trötta och glada hem för att se trekronor vinna!!!


Ett nytt liv

Igår bestämde vi oss för att ta tag i våra liv. Tillsammans besölkte vi kommunen och Erik för att ta itu med vårt alkoholmissbruk ; ) Så på onsdag blir det colakväll på kåren! Tro det eller ej, men vi ska vara nyktra.. Fast det är vi ju rätt bra på att vara : ) Även om alla andra tror att vi inte är det..

Vårat nya liv har även lett till att Dalvikseliten har kommit in i konfliktfasen. Splittrade i två allianser - Emma och Malin v/s Ann-Sofie och Jessica. En blodig kamp har börjat ta form. Det som splittrade oss var Henkes cykelpump!! (fast vi gillar honom ändå) Emma och Malin har iaf bestämt sig för att cykla till skolan å få snygga rumpor. Ann-Sofie och Jessica anser att de redan har det!!!! Nån som vågar kommentera?! ; ) Dessutom går kampen vidare.. När förbränner man mest kalorier? När man rullar på en cykel eller när man stånkar å stönar å går?!?! Fortsättning följer med uppdaetring om hur många dagar det ska gå innnan Emma och Malin ger upp och erkänner Ann-Sofie och Jessica som vinnare och därmed Dalvikselitens ledare : D

Nu är det dags att återvända till plugget.. Vår ynka lilla lunchrast är snart slut : (


Dalvikselitens recension av onsdagen.

Två dagar kvar till tentan var det i onsdags och Dalvikseliten pluggade, som aldrig förr:P Men för att slå två flugor i en smäll åkte vi ner till piren för att ta vara på vårsolens strålar... Varmt som schöen var det och vi såg ut som kokta kräftor allihop:P Brännan var så svår att det till och med blev svårt för somliga att sova och idag har vi på grund av onsdagens och torsdagens smärtsamma bränna varit och införskaffat oss solkräm så det räcker till ett helt kompani...
Nog talat om solen men det är en värmebölja i Jönköping som inte liknar något vettigt 27 grader i skuggan mätte det uppe på Dalvik tidigare idag...

Men nu ska vi gå vidare och berätta vad som hände i Onsdags för det vara flera katastrofer, som utvecklades till en förhållande vis bra kväll på kåren...

Det var förfest hemma hos Jessica och vi bekandade oss med fyra nya killar tre arbetsterapeuter och en guling(kommer inte ihåg vad han gick:P) Jocke hette en av dem... han var en kul prick han.... Han skulle visa upp Lars Lejon masken för Jessicas nya (aningen pantade) grannar:P det blev en rolig syn vill vi lova.... en fullvuxen kille obs! ingen man;) som iklädd LarsLejon mask springer för att sedan ramla hejdlöst rätt ner i en rabatt:D:D:D.... Gissa om vi garva....

Kvällen fortsatte i olyckans tecken och som vanligt var det Ann-Sofie som stod för underhållningen.... Vi blev nämligen väldigt hungriga så hon sprang upp till sig för att hämta lite Varjes grova:D påväg ner till Jessica sedan fick hon upp farten och i ena kurvan vrickade hon foten så att hon nästan dog....:P Väl inne hos Jessica blev hon dock välomhändertagen av sju hälsoiter... Med hjälp av Jessicas frysta Wockgrönsaker och Emmas bandage kunde vi rädda henne så att hon kunde hänga med ut..... trots att det var ett himla klagande på henne... men vad kan man vänta sig när Ann-Sofie skadat sig..???

Nu skulle man ju kunna tro att kvällen endast kunde bli bättre men ack vad vi bedrog oss.... Tror ni inte på schöen att två av våra nybekanta lyckades krossa Jessicas fönster!!!! Hon behöll på något vänster lugnet och vi kan lova att det var två som skämdes ordentligt.... det hela har dock redan löst sig och rutan är återigen hel....

Nu hade våra nya bekanta begett sig gående mot kåren... men vi ville minnsann inte gå nej man måste ju faktiskt stödja kollektivtrafiken!!! Vi drog nu till Johannes för att lyssna på lite bra musik innan vi hoppfullt begav oss ner mot kåren...

Väl nere på kåren hann vi knapt och jämt gå in innan nästa olycka hände... återigen var det Ann-Sofie som stod för underhållningen... Vi hann precis komma ut från toa när Alla flickor började att spelas och vi sprang till dansgolvet för att dansa loss.... Det Ann-Sofie inte uppmärksammade var att det var blött på golvet så när hon sprang försvann benen från golvet och hamnade rakt upp i luften:D:D:D Hade detta filmats hade vi blivit rika vill ja lova!!! I alla  fall så blev inte konsekvenserna av denna olycka allt för allvarlig... ett blåmärke och en bula på armen, ett ömmande knä och en ond axel... men skam den som ger sig efter detta blev det en fantastisk kväll med bra musik och massa dans och det var tre slutkörda tjejer och två killar som besteg dalviksbacken klockan två på natten...

Återigen var olycksfågeln Ann-Sofie i farten och halvägs uppe vrickade hon andra foten också... trots alla odds kom vi dock hem och begav oss lyckliga i säng....

Obs! Vi vill allihop tilllägga att trots att det kan verka så.... så var det nästan ingen alkohol inblandad i onsdagens bravader...

Detta var allt för oss denna gång men snart är det ett nytt spännande projekt på gång... man går aldrig säker när Dalvikseliten är på gång :P


Hälsoit-Johannes

Så vem är då jag? Ja, det var ju jag som ni säkert förstod.

Idag är det förfest hos Jessica, en mycket lyckad förfest. Kanske beror det på att vi är så många männsikor i en liten lägenhet, eller oxå är det för att Jocke håller på. Ja ni vet så som bara Jocke kan.

Ikväll ska vi dansa skjortan av oss. Jag har redan bytt skjorta en gång idag, så jag hoppas att jag får tillbaka skjortan som jag dansar av mig.

Johan, Jocke och jag, alltså samma jag, är mycket nöjda med kvällen. Vi har grillat, kollat på hockey och snart ska vi vidare. Troligtvis stannar vi upp hos Joakim så att de kan få ta sig en Minto.

Nu reducerade visst Sverige så nu har jag inte tid med det här längre.

// AeroTech

En vrickad fot! (gästinlägg av johannes)

Det är onsdag och dags för ännu en kårkväll. Det började bra med korvgrillning hos mig (johannes) för att sedan övergå i en något trevande förfest hos jessica som snart skulle få en oväntad vändning. Jocke tog på sig en lejonmask och skulle impa lite på jessicas nyiflyttade grannar genom att springa och fånga en bandyboll :P som johan kastade till honom. Det slutade med att han landade i rabatten och gissa om grannarna blev förvånade :P för att kunna lägga uopp kortet som ann-sofie tog så sprang hon för att hämta sladden till kameran. Några minuter senare kom hon tillbaks med en vrickad fot som vi la på kylning tillsammans med wokgrönsakerna i frysen :P Nu börjar emma klä av sig med och ann-sofie anser sig var allvarligt sjuk. Kvällen är långt ifrån slut och hälsokillarna har redan lyckats krascha en ruta :P hur ska det här sluta?!


image54
Jocke som Lars lejon : )

image55

Wokgrönsaker och en vrickad fot

Hej svejs!

En uggla på Dalvik?!!!

Mycket skoj har hänt sen sist vi skrev : ) Fredagens utgång blev inte lika lyckad som en kårkväll, men som tur var spred Robert lycka åt oss alla. Hans vurpa på O'learys kommer vi sent att glömma ; ) Robert kom inglidande lite snyggt, tog en stol och skulle sätta sig. Det var bara det att när han skulle backa stolen välte den, men det märkte ju inte Robert. Han satte sig rakt på golvet å skratten ekade ända upp till dalvik. Där låg en liten tjej under ett bord och lyssnade.. Fråga inte varför, men benen bar henne av någon konstig anledning inte ut iaf ; )

Igår fick vi iaf höra Robert bortförklaring till vurpan. Lägg den på minnet. Det är kloka ord från en riktig man och de kan nog rädda många liv på krogen:

"När det spills mycket öl och annan klibbig dricka på golvet minskar friktionen och putter man stolen bakåt välter den istället för att backa"

...fast deta förklarar ju iofs bara varför stolen välte, frågan är vilket tilstånd Robert befann sig i som inte märkte nåt. Jaja han var glad iaf ; ) 

Igår kväll var det biovisning hos Robert. Han är bra att ha den grabben, är ju inte alla som har en projektor hemma, så man får gratis bio : ) Två filmer hann vi se inan det var dags att gå. Följande dialog utspelade sig då:

Robert: Var det där en uggla eller?!?! (mycket förvånad blick)
Emma: Nej, det var nog jag som andades... (Nu såg robert om möjligt ännu mer förvånad/fundersam ut)

Innan vi gick hann Robert även med att visa sina hantverkstalanger. Han spikade fast en gummilist som lossnat från ytterdörren för några vekor sen. Bäst å passa på liksom.. vad gör man annars kl 00.00 en söndagsnatt? 

Nu ska vi på promenad, fast först ska vi nog käka lite glass : D

Puss å kram från eliterna

fest på G

nu är det fest på Dalvik och det är dött i västervik :  )
massa okänt folk som sitter i en fogelholk
Malin o Jessica är våra namn o vi bor vi samma hamn (iaf samma korridor typ)
Nu är de fest minnsann o vi är onyktra ska ni  veta
tog en halvtimma att rätta alla fel men  nu ska ska ni veta
oj nu rimmar det inte längre..
men det är haribo killens fel, vi fick inget godis
vi har inga nappar men det var killen som rappar

klart slut nu är festen snart slut!! (typ eller vi borde åka vidare för klockan är efter 7)

image47

image48

massa farliga tranemobor!!!! en sitter i diskhon.

GRATTIS ANN-SOFIE!!!

Hela Dalvikseliten önskar vår vän Ann-Sofie en super födelsedag och hoppas att hon inte är alltför ledsen nu när livet har börjat räkna neråt:P

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! ÖNSKAR DALVIKSELITEN!!!

RSS 2.0