VARNING UTFÄRDAS

Inom de närmaste timmarna kommer Emma anlända till Jönköping med tåg från Lilla Edet och ta bussen upp till Dalvik. Hon är beväpnad med 17 hemgjorda pajer och ett antal mormor bröd.

Vi uppmanar alla att hålla sig inomhus resten av kvällen!!!

Kåren, P-böter och en lugn helg för alla Jönköpingsbor

Lite uppdatering om veckan som gått :) Tisdagen var det dags för kåren igen och Henke gjorde ett försök att hämnas på Ann-Sofie och Jessica på förfesten.. Synd bara att de satt på toa och att det var Emma som öppnade, hittade mobilen som spelade paperplanes och fick ett helt glas vatten över sig :) Det kommer han nog att ångra någon gång i framtiden ;) 

På torsdaen var det dags för skola igen, äntligen ;) Vi hade bestämt oss för att åka ner med malins bil, men fick en tråkig överraskning.. P-böter!!! Å inte bara på Malins bil, utan även Ann-Sofies.. Malin ringde för att frågade varför.. Och det visade sig att man inte får parkera på en gata i mer än 24h, men lapplisan hade inte rapporterat in p-bötern så polisen tyckte det verkade lite konstigt och ville att vi skulle komma dit och hälsa på :) Jättespännande med ett besök på polisstationen tyckte vi :) Men det var inte så mycket att göra åt de.. Bara att flytta bilen varje dygn.. fast det ska räcka med en meter eller så, bara ventilerna flyttar på sig..

Jaha då är det bäst att flytta bilen tänkte Ann-Sofie.. En meter framåt och så råkade hon sätta på larmet så ingen på Dalvik lär ju ha missat de.. (Vi behöver lite vittnen ;) ) Men tro sjuton att hon inte hade en till p-böter på kvällen..

Helgen blir lugn och ni kan gå säkra på stan för merparten av eliterna befinner sig på annan ort :)

Trevlig helg!


Vi ber så hemskt mycket om ursäkt!!!

Till alla våra trogna blogg läsare.... Vi har haft så mycket att göra efter denna återförsoning att vi inte har hunnit att skriva i vår fantastiska blogg...:( Vi försäkrar dock att detta inte kommer att hända igen...:D

Efter en kväll på kåren i lördags följde söndagen i en relativt lugnt tempo.... i alla fall tills ingen uppe på Dalvik svävade i livsfara.... Detta när Ann-Sofie och Jessica sprang runt i alla korridorer och attakerade sina grannar med vattenpistoler.... Inte ens en äkta Dalvikselit, som jag själv (Emma) gick säker....:@

På måndagen var sommarlovet slut och det var faktiskt både glada och förväntansfulla elever, som gick till skolan.... Vi var till och med aningen sugna på att plugga en liten stund på eftermiddagen, men det blev inget med det.... istället begav sig tre vita och en guling ner mot Råghusparken på kvällen för att delta i Allsången och det var naturligtvis Dalvikseliten som sjöng både högst och vackrast av alla samlade studenter...;) Vi fick också bekräftat det vi länge försökt förklara för studenter från andra skolor.... Alla overaller är vita med blå, gula, gröna och röda fläckar på(se allsångs häfte sidan 1).Kvällen avslutades hemma hos mig (Emma) där vi grillade korv och mös framtill JohnBlund kallade på oss....

 Två små turteduvor;)


Två små sångfåglar....


Vem var inte där om inte Ann-Sofies
granne Bert Karlsson

Nu är det förfest på gång men den får ni läsa om imorgon....:D

Första dagen..

Nu tog sommarlovet slut för 1h och 17 min sen och vi är lyckligare än någonsin... :D vi är inte ironoiska även om ni kanske tror de.. Vi är faktiskt supertaggade på att plugga!!! Första duggan om en vecka så nu är det plugg för hela slanten som gäller :P

Nu är vi även eniga alla fyra om att en promenad ner till skolan är det bästa!!


Meningsfulla aktiviteter :)

Efter en sommar med occupational deprivation (wilcock, 2006) har vi äntligen fått tillbaka våra meningsfulla aktiviteter, som tex. festa runt på kåren.. Så nu är hälsan på topp! Kvällen igår började med att vi anordnade en korridorsfest.. För att slippa skita ner hemma hos oss själva valde vi att vara i E-korridoren, där bor ju mycket trevligt folk.. Sen drog vi vidare till kåren.. Gick på bussen, betalade och sen skrek Ann-Sofie att hennes kårleg var borta. Bara att springa hem igen.. Som två räddande änglar hittade vi Therese och Johan på vägen och fick skjuts ner till stan. Väl på kåren blev det många kära återseenden och till vår stora förvåning kände alla igen oss t.o.m. våran favorit-DJ :) Han bjöd på tuggummi och frågade om vi inte gillade några nya låtar.. men nej nej, Linda Bengtzing har ju inte gjort någon ny discolåt, bara Sanningen, men den fungerar ju inte för två studsbollar som vi ;) Försökte få honom att spela paper planes så vi skulle få panga lite och han lovade att fixa fram den tills på tisdag!

Kvällen minut för minut:
22.13
- Vi träffade Emmas Sandra, en tjej från Edet någonstans som är riktigt trevlig och inte alls farlig.
22.34 - Äntligen kommer Sandra, Jamaica kallas hon visst nuförtiden. Hon var riktigt efetrlängtad :D
23.02 - Vi träffade en blå Robert. Lovade att önska honom lycka till med rökavvänjningen så det gör vi nu. Lycka till!
23.14 - Jessica vurpade mitt på dansgolvet, vi kommer inte ihåg varför..
00.03 - Ann-Sofie slängdes över axeln på en vit hälsoit som en säck potatis.
00.17 - Vi var på väg att torka ut! Såg en vit overall längst framme vid bardisken.. Det stod en sjuk jävel bak på hans faddertröja så vi tyckte han såg tillförlitlig ut. Frågade om han kunde fixa två vaten till oss. Javisst sa han.. Efter en kvart gav vi upp hoppet och tog över. På två minuter stod vi med två vatten, en cider och en öl. Så nu vet ni att sjuksyrror är minsann inga kungar i baren.
00.34 -  Vi tyckte det var dags för en tupplur i soffan, men det tyckte inte vakten. Han hade varit med om många som blivit av med sina plånböcker under hans femton år i tjänst.
01.02 - Vi hittade en mobil på dansgolvet. Vi försökte ringa senaste numret, HP-killen.. men fick inget svar så vi lämnade in den till klassis Sofie och fadder Stefan. Det tyckte att vi var snälla, det tackar vi för!
02.00 Vi hittade en femtiolapp precis innan vi stak från kåren. Dags att sponsra Korv-mimmi och köpa 2 feta bamse i bröd, det var vi värda efter kvällens slit..
02.30 hem och natti natti.. Klart man sov gott efter en kul kväll på kåren! 


 SWE

SWE betyder inte Sverige utan världens bästa poolparty.
Där befann vi oss igår (Ann-Sofie och Jessica). Vi drunknade inte. Enda skadan var att Ann-Sofie drog på sig en hjärnskakning och vrickade fötterna två gånger. Vi såg en tjej som fick åka ambulans, Johannes trodde det var Ann-Sofie, men han kunde sedan se att hon var oskadd och lyckligt välbehålen intill Jessica.
Vi gillar inte Robert. Han visade inte prov på någon manlighet igår. Först höll han på att ta livet av oss,genom att putta i oss i polen innan han frågade om vi kunde simma. Sedan när vi gick hem hittade han en 100 kronors sedel, som vi inte fick. Det var snålt av honom.

Vi träffade ett nyförvärv. Det var Hanky Pankys nya sambo Peter. Vi var lite oroliga innan att han skulle vara farlig, men han visade prov på att han är en äkta man, som var trevlig och kul. Det bästa med Peter är att det är två i korridoren som kan lägga pengar i tvättmaskinen.

Om ni börjar känna saknaden efter oss efter en lån sommar, så finns vi på kåren ikväll. Johannes tror det kommer bli tomt på kåren ikväll efter att vi sagt det, men vi tror det kommer bli fullt. Återstår och se vem som har rätt.


"Hotta brudar" i Göteborg

För alla som vill så kommer en kul lek.. Eller en lek som vi tycker är kul iaf ;-) Försök hitta så många låttexter som möjligt i inlägget.. Ett tips är att det är låtar av en av världens bästa artister och de flesta har hörts på kåren :-P Facit finns längst ner..

Dag 1: Varning på stan
Sent på eftermiddagen anlände två vilsna bönder till den stora staden Göteborg.. Det var grått och trist och fula gubbar. Värsta grymma tjejerna checkade in på Scandic Rubinen, mitt på Kungsportsavenyn. Lyxigt värre ;-) Senare blev vi inte kung i baren utan istället kung på systemet, där vi gjorde bort oss en aning.. Vinet gömde sig för oss.. Två gånger letade vi med fyra ögon på hyllan, men det fanns inte.. Bäst att fråga om hjälp tänkte vi.. Killen kollade lite konstigt på oss, som om han inte triodde vi var gamla nog för en sån där affär, sedan sa han att det stod på hyllan.. Det gör det inte sa vi.. Jo, sa han.. Nu surnade Jessica till. "så blir man idiotförklarad oxå" utbrast hon.. Och idioter var vi nog för vid en närmare titt stod ju flaskan på hyllan ;-) Sedan gick vi vidare för att käka en stor fet pizza :) Funderade på hur det låg till med familjen jämte, var den vild och skild? Därefter hade vi hört en varning på stan. Första gången vi såg honom trodde vi det var trubaduren, men sedan insåg vi, fågelskådare som vi är, att det var en präktig fågel. Ingen mindre (knappast någon kan väl vara kortare) än Magnus Uggla :-) Vi dansar aldrig nyktra, men denna gången var ett undantag.. Det var nog många pappor som hade laddat bössan för att skydda sina tonårsdöttrar, men vi tog inte skydd inte :-P


 
Efter en skitbra kväll begav vi oss hemåt. Hade tänkt en efterfest på våran balkong, men det var låst så vi bestämde oss för att spana in frukostmatsalen istället.  Där var det framdukat, nersläckt och fin musik.. Vi tittade på varandra och sa: "Det känns lite konstigt att gå omkring här". Just då kom en kille utan nitar och läder in och kollade lite konstigt på oss.. Ann-Sofie försökte förklara det hela: "alltså vi kikar bara lite inför imorgon" Därefter kutade vi in i hissen där vi bröt samman och började gapskratta.. Men, men det är ingen idé att kasta pärlor åt svin. Åkte till vårt rum på fjärde våningen där vi pimplade vin, spelade yatzy och åt chips. Märkte att de hade gått ut, vi mår illa!!

Dag 2:
Väckning 9.00 för uppställning och marsch till frukostmatsalen. Detta var ju semesterns höjdpunkt :D Vi vräkte i oss tills vi trodde att vi skulle spy :-P Gick opch la oss igen och sov en halvtimma till.. Nu hade vi utnyttjat sängarna till max och vi vaknade utvilade och redo för en shoppingtur :-P Tro det eller ej, men vi klarade en hel dag utan att göra bort oss.. Eller inte så mycket att vi märkte det själva iaf  ;-) Vi shoppade kjol, byxor, bh:ar och deodorant. Kassörskan frågade om vi verkligen visste att det var en deodorant i förpackningen.. Hallååå eller?! Vi är liksom inte lika dumma som vi ser ut!

Just nu sitter vi på tåget hem och tänker tillbaka på en underbar tid. Vi har även kommit fram till att det är ganska skönt att jobba så vi får se om vi dyker upp i skolan till hösten ;-)

Snipp snapp snut så var semestern slut!

Facit: (låttexterna baklänges så det blir lite mer komplicerat ;-) )
rabbug aluf
nejejt ammyrg atsräv
dliks hco dliv
nats åp gninrav
nerudaburt
artkyn girdla rasnad iv
nassöb taddal appap rah un
gnoklab naråv åp tsefretfe
redäl hco ratin
nenivs tå rolräp
alli råm gaj

RSS 2.0