GRATTIS!!!!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!!!!
Hipp hipp hurra hurra hurra hurra för Malin som fyller år idá!!

Nu sitter vi å förbereder oss lite för Malins födelsedagsfest.. Undrar om hon är spänd på vad som väntar för present i år?? :P Det borde hon vara ;-)

Sen bär det av till kåren! Ses där :D

Äntligen!

Äntligen återförenade! Äntligen tillbaka på Dalvik! Äntligen tillbaka i skolan! Äntligen superglada! Och sist men inte minst.. Snarare bäst.. Äntligen KÅREN på onsdag!!!! :D

Vet inte om vi någonsin varit lyckligare :P Detta har vi väntat på i 4 långa månader... Det kan faktiskt inte bli mkt bättre än så här.. Distanskurs betyder att vi byter plats på helgen och lägger den på onsdag, torsdag i fortsättningen. Verkar bli fem lugna veckor så det är nog tur att eliten är flitiga i höst och läser en extra kurs. Vi vill ju inte gå sysslolösa. Är ju inte så många kvar att busa med på Dalvik, så om vi blir rastlösa av att inte ha något att göra lär ju Peter ligga risigt till :P Vi kanske får se till att lära känna några nya fan så vi inte sliter ut stackarn ;)

Nä nu är det snart dags att sova! Hej hopp! Ses på Kåren imorn! Det gäller ju att vara i tid ;) fast vi kanske kan vänta till på onsdag ändå.. :P

Har vi en man med beroende i våran lägenhet???

Vi börjar snart att bli aningen oroliga för våran inneboeende... Är han beroende av Dolmio??? Vilken dag är din Dolmio dag? Å han svarar måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag!!! Helt sjukt.. Dolmiosås varje dag.. hmm att man inte tröttnar. men han verkar nöjd och det är ju det viktigaste :)

Nu har vi tröttnat på praktiken och önskar att tentan skulle göras redan imorgon så att vi kunde få komma hem till våra älskade lägenheter uppe på Dalvik. I alla fall har vi nu börjat förbereda oss för våran tenta och sitter med anteckningar och böcker och rynkar pannan:P

Skepp o hoj!!!
glöm inte att ha skoj!!!

VFU

Hej allihopa!
Vi vet att ni är besvikna på oss och om det känns lite bättre kan vi erkänna att vi är ganska besvikna själva... Vi har varit otroligt dåliga på att uppdatera bloggen vilket våra trogna läsare har uppmärksammat.

Nu är det som så att vi har splittrats... Men var inte oroliga om 3 veckor kommer vi att återförenas för då är praktiken slut och eliten drar till Jkpg och gör stan osäker:P En liten uppdatering, från Värnamo kommer ni i alla fall att få för det är där halva eliten befinner sig tillsammans med sin trognaste läsare(Jonas).... Vi har tagit honom till våra små hjärtan och har till och med blivit sambos:P Praktiken fungerar bra, fasst vi börjar tröttna lite på denna lilla HÖLA!!!!

Lite roliga saker har dock hänt... Vi har spöat skiten ur Jonas i Pingis:P Vi har börjat på vattengympa och har nu inriktat oss på att göra vår rumskompis galen.... vilket vi antagligen snart kommer att lyckas med:P

Ni får stå ut dessa tre veckor för sedan kommer vi att dra igång på allvar, med kåren och en massa bus högst upp på listan!!!

Skepp o hoj.... glöm inte att ha super skoj!!!!

RSS 2.0