Oops we did it again :)

Inte för att verka tjatig, men vilka fyra tror ni klarade tentan idag igen?? Det går verkligen våran väg just nu :) Morgonen började med tidigt uppstigning och plugg på olika platser... Halva eliten befann sig på JTH och andra halvan i Jessicas lägenhet.. Och nej det berodde inte på nåt bråk om cyklar eller nåt... Det var bara så att ena halvan hade träff med gruppen.. Återföreningen skedde sedan på tentaåterlämningen..

Ikväll ska det bli träning.. Jessica kör innebandy, Malin friskis å svettis och ASet å Emma ska bada med tanterna på seniorgympan :) Ska bli kul!!

AStrevlig julstämning :)

Idag har vi pluggat hemma hos ASet och julstämnigen har varit på topp!! Tomtar, julstjärna och tända ljus, kan det bli bättre?? Jo det kan det, glömde ju den underbara julmusiken :P Synd bara att all snö har försvunnit... Har bestämt oss för att ta ledigt från kåren ikväll för att slappa och bygga pepparkakshus.. Får se hur det går, utlovar bilder senare om vi får det att sitta ihop ;-) 

Annars händer det verkligen inget kul för tillfället, vi har nog gått in i en höst/vinterdepression.. Mörkt trist och otroligt tråkigt plugg.. Läste ett kompendie idag som visst inte hade fått bli tryckt i en bok och inte konstigt att det inte fick bli det.. Att vi ens höll oss vakna förvånar oss nåt enormt :P Vi har också övervägt att ge ut en bok.. När man ser vilka dödstrsta tegelstenar som kan få bli tryckta känns det ju som en enkel match att skriva en Dalviksbiografi ;-) Visst hade alla velat läsa den eller?? :P Vi ska säga till när ni kan börja leta efter den i affärerna ;-)

Det står en vit penis utanför Jessicas fönster :P

Dagens ungdom.... nu när vi läser om åldrandet kan vi nog med säkerhet säja att det var bättre förr. Då var det minsann snögubbar och snölyktor som man byggde, men detta är tydligen omodernt idag och det nya är snökukar:P I alla fall om man frågar jessicas granne som var ute igår och gjorde detta fina konstverk :P


Dagen började inte speciellt bra, en aning glidande sväng ner till skolan blev det imorse då det var riktigt halt i Dalviksbacken.... Naturligtvis var det AS som stod för den största underhållningen då hon kanade på rumpan.... turligtvis kom hon i håg att hennes största frakturrisk var scarpoideumfrakturer så hon struntade i o ta emot med händerna:P När Emma såg detta blev hon först rädd för sin kompis hälsa, men när hon insett att det inte var någon större fara än att julskinkan blev lite extra mör iår bröt hon i hop.... Detta skulle visa sig vara farligt då hon nästan ramlade... dock räddade hon det skickligt genom att få det att se ut som att hon tappat något i snön:P Den enda som trodde på detta var nog hon själv, men vad gör det då vi alla vet vem som har rätt:P om inte backen sandas bättre i fortsättningen kommer det nog att finnas fyra arga eliter på kommunens kontor ;)

Efter en hård dag i skolan har vi nu samlats hemma hos Jessica för att se på lite snökultur och beställa hotell:D Ja ni hörde rätt... Dalvikseliten med fans ska nämligen till Göteborg wieee den 20/12 för att gå på Liseberg, bada jacuzzi och festa loss på Trädgårn:D och göra GBG osäkert...

Nu ska vi sätta oss och läsa lite spännande kurslitteratur... vi vet vi e bäst inte nog med att vi har klarat alla tentor så pluggar vi nu i förebyggande syfte:D

Emma nära ett sammanbrott!!

Nej alla nyfikna klassisar, idag är det inte studierna som tar knäcken på Emma utan hon är alldeles utom sig för att hon inte får veta ALLT om ALLA eliter!!! Men lite hemligheter ska man väl få ha :)

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Har varit och shoppat lite grejer så vi kan fixa egna julkort :) Så nu kan ni börja kolla posten extra noga framöver!! Just för tillfälllet sitter vi å pluggar och diskuterar det som hör till åldrandet i olika perioder av livet ;-) Inlämningen är i stort sett klar och nu sitter vi och sammanfattar det som föreläsningarna ska handla om imon :) Vilka är i god tid för ovanlighetens skull? :P Känn er stressade nu för eliten är på gång!


Vilken lyckad kväll!!!

Schlager, schlager, schlager, en gammal klassiker, schlager, schlager, schlager, vila, schlager, schlager, schlager....osv.. Kan man få en bättre kväll?? Inte enligt Dalvikseliten iaf :) Kändes som vi var lyckligast i världen när vi lyckades fjäska in alla 20-åringar på o'learys (och ett särskilt tack till Robert), men vi var ännu lyckligare när vi gick hem!! Kunde man ha det bättre?? Vi dansade runt tills benen inte bar oss längre och som tur är går det ju bussar hem på lördagar :)

Kvällen började annars med att eliterna alternerade mellan förfesterna på dalvik för att inte gå miste om nåt roligt :P Massa trevligt folk, både främmande och ofrämmande. Och särskilt trevlig denna kväll var nog Robert, som hyllade alla eliterna.... Vi tackar och bugar för alla fina ord ;-) Du betyder mycket för oss oxå ;-)

Därefter bar det ju av till o'learys som sagt.. Mycket bra låtar och någon för kvällen väldigt passande låt.. Mer än så säger vi inte ;-)


Förferra hos Rupert

Han är hannen värsta grymma mannen
han är vårt alternativ
han är hannen värsta grymma mannen
mannen i vårt liv!!

Rupert Dalviks bäst kung,
och elitens edsvurne vän.
En som sällan fått en blund,
innan gryningen.

Sedan länge känd som en flitig gäst,
har aldrig nekat en fest.
Men en dag kom den vändpunkt som,
fick oss att tänka om.

Han är hannen värsta grymma mannen
aldrig har vi förvånats här
Han är hannen värsta grymma mannen
aldrig har vi förstått det här??

En hyllning till Rupert, vår edsvurne vän och ägaren av ett par blinkande  partybrallor!!


De efterlängtade korten!!

                       
       kvällen började med               förväntnigarna var höga        Emma fick en high school
       paketöppning för                     och de blev absolut inte        musical julkalender och pärlor
       födelsedagsbarnen :)             besvikna!!!

 

                       
       Jessica fick ett händerna     Singstar såklart!!                     Åeeå AT, kårens hjältar
       på täcket-påslakan!!                                                                 hela dagen är bara AT!!

                         I
                         I
                        V

     
      En närbild :)


Simmar bajskorvarna runt i avloppssystemet?

Det är en massa byggubbar som håller på att fixa på Dalvik och eftersom de hade varit i Jessicas badrum i onsdags trodde hon att de var för att de hade skitit så illa som det stank, men efter en helsanering av toaletten kom hon fram till att det var duschen som luktade.. Blåste upp från avloppet, lite mysko.. I torsdags när aset kom hem var det hennes tur att mötas av bajslukt.. Denna gången var det vattnet i toan som hade dunstat bort.. Vi började nu undra vad som höll på att hända.. Men vi hade aldrig trott att det skulle bli som det blev :P

Pluggdagen hos Jessica började med bloggskrivande och skitande och spolande. Därefter var det aset tur att kissa och bara kissa, torka sig och spola.. När Jessica en stund senare gick in på toan luktade det illa igen.. Hmm tänkte hon det är väl vattnet som har dunstat här oxå, men när hon öppnade toalocket mötte hon till sin förskräckelse en stor bajskorv som simmade runt!!! AAAAhhh skrek hon och de andra kom inspringande och kan vittna om att det stämde.. Aset sa förskrämt: -det var inte jag!!! Och vi sa att det vet vi väl, ingen skiter väl utan att torka sig. Det enda som fanns var liksom bajskorven!! Så är det någon som saknar en bajskorv så finns den på Dalvik!! Bara att ringa på så ska vi ge tillbaka den mot beskrivning ;-)


Attackerad av en störtande fågel - VARNING utfärdas!

Onsdagens bravader:
Nu var vi inte längre så festsugna när vi äntligen skulle få gå ut.. Typiskt... Fast det brukar ju vara ett bra tecken.. Å mycket riktigt var det ett tecken på en riktig kanonkväll =D Började med kalas för Emma och Jessica (bilder kommer senare) därefter gick vi lös på spriten ;-) Vissa mer än andra.. Hälsade på hos Henkes sambo, som visst var otrogen denna kväll med Herman.. Om Henke hade vetat de så hade nog Peter varit illa ute ;-)

Efter singstar, sprit av alla sorter, musik och prat om det ena och andra drog vi till kåren. Alla utom Malin, som gick hem till sin stora Stefan istället :) Väl på kåren blev det ett träningspass som vanligt. massa kalorier förbrändes på dansgolvet och en och annan hemlighet avslöjades för både främmande och ofrämmande folk.. Hoppas de lagrade det i hippocampus så de har glömt det till nästa gång vi ses ;-) När klockan närmade sig halv två bar det av hemåt uppför den långa backen och tre trötta eliter föll i säng och somnade direkt...

Torsdagens upptåg:
Samling med uppställning kl.11 för marsch ner till stan.. Började med att inhandla en återställare på ica och det var ingen lättöl utan bara vanligt vatten :) När vi kom ut från affären vrålade Emma till. Malin och Ann-Sofie slängde sig åt sidan och Jessica som inte fattat nåt stod som ett fån och betraktade spektaklet. I sista stund insåg on vad som var på väg att hända och hann också undan innan duvan som krockat med rutan bredvid föll ner mellan oss :P

Efter en shoppingrunda gick vi för att hämta tentorna och ännu en gång klarade vi oss allihop :D Dalvikseliten är helt enkelt oslagbar, helt enkelt bäst!! Vi firade med Pizza på världens bästa pizzeria, helt underbart! mmm var det enda vi kunde säga :) Men nu är firandet slut och det är dags att börja plugga igen. Tjipp och hej :)

Nu gäller det!

Nu har Rix FM blogg SM!

De söker Sveriges bästa bloggare och vi vet ju alla vart de finns?! på DALVIK såklart!

Bloggen skall vara något av följande kriterier: smart, glad, folklig, annorlunda och spännande. Bloggen ska ha minst ett inlägg om dagen och ej anonym bloggare. Vinnaren måste ha fyllt 18 år.

Vi är ju det mesta (vi lovar att vi ska börja uppdatera mer nu när vi fått våra liv tillbaka efter allt plugg), så det är bara att sätta igång och nominera oss :)

och nominerar oss det gör du HÄR


A6, plugg, plugg, plugg å lite fest

Igår drog hela elitgänget till A6 för att shoppa loss efter ett uppfriskande mål på mc donalds =) Så jättemycket shoppat blev det inte men kul hade vi.. Till vår stora förtjusning fanns det guitar hero på elgiganten så ungarna blev bortkörda, för nu var det eliternas tur att ha lite kul och spela ;-) Annars hände inte så mycket mer än att vi blev utskrattade på teknikmagasinet. Jessica skulle lämna tillbaka ett söndrigt handsfree å hade fått kvittot mailat.. När hon skrev ut det blev det uppförstorat till A4 storlek så det hade de lite kul åt i affären, men det var ju bra för de slapp ju ta fram glasögonen =P

Kvällen blev lugn.. Två av eliterna, Emma och Ann-Sofie satt å dreglade framför Mamma Mia och hann se den två gånger!! kan tilläggas att det blev en tredje nu på morgonen =) Annars har det varit plugg för hela slanten.. Kurslitteratur inhandlades vi igår så idag sitter vi samlade och läser och sammanfattar... Dalvikseliten älskar att plugga nu =) Kan livet vara bättre liksom??!! Å imon är det kåren, har ni vägarna förbi Dalvik då så är ni välkomna på fest ;-)

Hipp hipp hurra

För våran Jessica som fyller 22 år idag :).
Vi önskar dig en bra dag, och hoppas du får kul, trotts att du e så gammal ;)

GRATTIS!!!!

Grattis Emma :) Eller vi kanske ska säga att vi sörger med dig.. Du har ju iofs överlevt diabetes typ 1, men nu ligger du ju i riskzonen för Myastenia gravis, MS och ju längre du lever ökar risken för hjärtinfarkt och stroke.. Vi hoppas ändå att du lever uti hundrade år ;-) Kul att du får fira 20-årsdagen med en tenta :)
Massa grattiskramar från dalvikseliten med fans :)

Grattis ASet

Idag vill vi meddela att vårat alldeles egna AS fyller 7500 dagar!!! Det firar vi stort i skolan med psykosbehandling och personlighetsstörningar.. Till alla som läser detta, bombadera tjejen med sms då blir hon ASglad :)
En något yngre och fräschare variant av ASet

Inne i psykosens värld :P

Nu har vi pluggat psykiska sjukdomar i all oändlighet känns det som, å vi vet snart inte om vi är knäppa :P Eller ja de flesta skulle väl inte beskriva oss som normala ;-) Helgen har varit bra, den har tillbringats på olika håll i sällskap av olika pojkar eller ska man säga män?! :) Nån har tagit de lugnt, nån har jobbat, nån har besökt familjen och nån har varit på bio.. Ska nog inte gå in på mer detaljer.. Ni får hålla utkik för dalvikseliten håller en hemlighet gömd. Kanske kommer den avslöjas en dag å då är det här ni ska få läsa om den :)

Vädret är väldigt konstigt, ena stunden sol, nästa regn, nästa sol och sen storm.. Vi tror det är så i ala fall annars är det väl bara vi som har fått lite psykotiska vanföreställningar för oss :P

Nu har vi fixat lite love här med tända ljus :)

Puss å kram

KAOS!

Här om dagen var de kaos minst sagt, nrä vi skulle ner i den instängda kälalren och värma mat. Det är tur man inet har fobi för stora folksamlingar :P.
Fast efter de senaste dagarnas föreläsningar om psykiska sjukdommar, så känner vi nog oss inte riktigt normala alltid.

Livet leker

Känns som om vi har återvänt till livet igen :) Idag har vi gjort den tredje tentan och vi hoppas att det gick finemang :) Tyckte att vi var värda en dag utan plugg, men lugnt blev det inte.. Först gick vi på promenad till ÖB. Letade digestivekex till förbannelse och fick gå därifrån tomhänta .. Eller iaf Jessica, för hon sörjde mest och var dessutom mest tomhänt eftersom hon hade glömt vantarna i affären, som tur var hann vi inte så långt innan vi kom på de å de låg ju faktiskt kvar :) Därefter begav vi oss till maxi för att fylla kyl och frys, är ju aningen tomt efter tio veckor... T.o.m. Emmas sjutton pajer börjar ta slut och då betyder det att man haft matlåda med sig alldeles för mycket .

Väl hemma var det ingen idé att lata sig och lägga sig på soffan.. Det metertjocka dammet skulle bort från bokhyllan och golven skulle skuras :P Hann även med att fylla lagret med malådor så nu är vi laddade för ett par veckor med plugg!

Så nu när vi är ikapp går ingen säker längre.. Värst är det nog för er som bor på Dalvik, för nu är vi riktigt sugna på att hitta på lite nya bus ;)

KÅREN! :D:D:D:D:D

Ojojojoj va kul vi hade igår må ni tro.... efter många veckors uppehåll fick vi äntligen gå ut på kåren igen:D

Kvällen började med en stor fet pizza som i alla fall dalvikseliten - malin hade gjort sig väl förtjänta av efter en lång dag med massa plugg på JTH :P Vi gick sedan den långa vägen från Dalvikspizzeria till Malins lägenhet men det gick ovanligt bra då vi hade fjäskat till oss var sin klubba:D Väl hemma hos Malin började festen något avtrubbat då vi till vår förskräckelse insåg att hon inte ägde någon vinöppnare... som tur var så löste vi detta problem med en vinöppnare som vi hämtade hos Ann-Sofie, då vi även passade på att byta om till våra älskade overaller.
Tiden hos Mailn bara rusade iväg. Sällskapet där var mycket trevligt och vi träffade många nya människor som vi (vissa av oss) aldrig sett förr. Efter detta begav sig ett glatt och härligt gäng ner till kåren. På bussen ner träffade vi vår klassis Madelene som var utklädd till troll :). Hon skulle inte med till kåren, men kul att se henne iaf.
Jessica var noga med att presentera sig ordentligt i kassan till inträdet. Hon skakade hand med dem och sa att hon hette Jessica Svensson och att hon hade en vän med sig. Kassan skrattade och sa sitt namn. När hon senare kom in till garderoben blev hon utskrattad ännu en gång. Där blev hon missuppfatatd av gaderobspersonalen att hon trodde att Linda Bengtzing var 50 tals musik. Men resterande dalvikselit ryckte in och rättade upp hela situationen. Klart vi vet att Linda tillhör 2000-talet!
Kvällen bestod av dans dans dans och när klockan var två gick vi hem helt ensama ;). Tre dalviskeliter och deras "gaykompis". Denna natt tog vi inte bussen utan vi var så duktiga så vi besteg dalviksbacken för egen masikn. När vi kom hem stupade vi alla i säng, helt slut, men galda över att äntligen få ha besökt kåren igen :D.

Lite bilder från kvällen:

RSS 2.0