Mycket som händer

Tiden går snabbt och vi har mycket plugg, så därför har vi inte hunnit uppdatera, men här kommer lite info om vad som hänt det senaste.

Fredag: Dagen började med plugg. Ann-Sofie och Jessica gick ner till skolan för att sitta i en apbur och plugga medan resterande dalvikselit stannade kvar hemma. På kvällen gick Ann-Sofie oc´h Jessica till kåren för att smaka på den omtalade tacobuffen. Efter det gick vi till O'learys för att låta killarna dricka öl. Gissa vem vi såg där?? Bonde-Marcus från säsong 1 i Bonde söker fru. En riktig läckerbit ;). Det såg fortfarande ut som han var singel, så är det nån som är intresserad av att bo på bondgård och sköta grisar resten av livet, är det bara att lägga in en stöt.

Helgen spenderade vi på olka håll för oss själva.

Måndag, tisdag och onsdag: Dessa dagar har bestått av plugg plugg plugg och det är ju SÅ kul :). Måndag var vi i skolan 9-17, tisdag 9.30-18 och onsdag 9-16. Vi pluggar som aldrig förr!!! Ni andra i klassen borde bli lite stressade ;).
Svar till killarna i apburen bredvid: De ställde sig frågan, Är kanin ett pälsdjur? Vi kan meddela att vi kan svaret och det är JA!

Nu ska vi gå vidare för att ha förelsäning om handen. Idag går vi i skolan 9.40-16.
Ni måste väl erkänna att vi är VÄLDIGT duktiga och flitiga :)

Ska meddela att Jessica fyller 8000 dagar på lördag om det är nån som är intresserad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0