På åttonde månaden uppstånden igen ifrån de döda. Här är DALVIKSLITEN!

Ikväll är det Skövde som går osäkert. Ses på Bogrens! Eliten är utspridda över världen. Emma bor i Lilla Edet, Malin och stefan flyttar inom Jönköping, Jessica och Johannes har styrt kosan mot Borås och dagen till ära är alla eliter och fans samlade i AS:ets nyinförskaffade lägenhet i Skövde!!!

Vad har då hänt sedan examensdagen i juni? Jo alla eliter har jobbat på. Malin och Ann-Sofie har varit kollegor och hållt ställingarna på KSS i Skövde. Emma briljerar i Uddevalla och Jessica har hållt till i Skene. Malin har dock tröttnat på AS:et å hennes många skrattanfall, så från och med måndag växlar hon arbetskamrat och  börjar jobba med Jessica i Borås. Hoppas våra klassisar oxå har det bra!

Tråkigt bara att det inte är after work lika ofta som kåren. Hade nog behövts en gång i veckan om man ska stå ut på jobbet i 40 år till ;) Vi längtar nog mest efter pensionen då blir det elitåterförening på äldreboendet i dalviksbacken!! Kvällskurs på högskolan, så onsdagskvällarna an spenderas på Kåren. Det blir tider de!!! :)

Puss å kram elitbanan!

RSS 2.0