Vårkänslor!

Sol sol sol!!! Idag begav sig eliten ut på sin första vårpromenad. Efter en kvart såg det ut så här i stadsparken:


Efter en timmas solande, begav vi oss på en lång promenad, sedan blev det lite solande till på Dalvik, tills alla skilldes åt, för att ta tag i eftermiddagens olika syslor.

Sådana här dagar vill vi ha mer av :-)

Overallpyssel och en farlig cyklist:P

Igår var det samling hemma hos Emma för att sy och fixa med våra overaller. Eftersom Emma har snott sin mammas symaskin så var det bäst att passa på o sy lite innan den skall återlämnas till den rätta ägaren:P Vi sydde på lite märken och Jessica designade om benen på sin overall. Däremot kunde vi inte riktigt besluta var Dalvikseliten tyget skulle sitta på overallerna.... blir en överaskning för alla på kåren när alla eliter kommer med ett mycket fint och unikt elittyg någonstans på overallerna;)

Idag är vi i skolan och spelar teater och målar... vägen hit var dock aningen riskabel och som vanligt var det aset, som fick riskera livet.... Mitt i Dalviksbacken kommer en cyklist i full fart och kör förbi stackars ann-sofie som med hjärtat i halsgropen höll på och dö!!!

Hej hopp nu ska vi gå och måla lite:P

En galet kul helg :)

Lördagen började med att två tappra eliter (Emma och Jessica) med Erik i släptåg vandrade runt för att leta efter dödssynderna.. Hade hört att de skulle vara i en park. Så vi började att promenera från Dalvik till Rådhusparken. Där var det heldött så vi gick vidare till JTH för att åka högst upp å se om de va nåt liv vid Munksjön.. Därefter vidare till Munksjöparken.. Men inga overaller någonstans!!! Höll på att ge upp hoppet men i sista stund tog vi vår sista livlina och ringde en vän.. Å Henke hade svaret, de var vid Rocksjön.. Gick tillbaka till stan och tog bussen därifrån! Å allt slit helt i onödan för det var bara kallt å tråkigt!

Kvällen däremot var hellyckad!! Men ett tips från coachen.. Inga småttingar på kåren.. två blev utslängda och en var väldigt "trött" ;-) Efter någon timmes vila, var han dock återställd och sprang å hoppade uppför backen! Annars var Kåren helgalet.. Massa dans å skoj.. Några som hånglade till höger och vänster å en hand här å en hand där.. Inga mer detaljer ;-)

När klockan var två begav vi oss till Juneporten för att köpa korv och sedan promenarade vi uppför backen!!! känns som man ska det efter kåren ;-) Söndagen blev en riktig slappdag, med pizza till frukost :)


Nu smäller det!

I helgen blir det vild fest på Dalvik ;-) Är ni sugna så kan ni inte komma för vi är nog redan alldeles för många för de små lägenheterna här :P Men är ni ändå intresserade av att möta oss så kan ni ju komma till kåren på lördag kväll!

Erotiksittning

I onsdags åkte Malin, Emma, Henke och Peter ner till kåren för att gå på erotiksittningen med djungeltema. Emma hade varit duktig och sytt en klänningen i tigermönstrat tyg, medans Malin hade varit hemma hos föräldrarna och rivit i mammas garderob efter något användbart. Detta resulterade i en leopardmönstrad klänning. Bra tänkte vi, nu har vi bra kläder. Det visade sig att nästan alla andra hade tänkt samma tanke som vi. En modig person hade klätt ut sig till banan. Det var en helt okej sittning, men vi blev lite besvikna på att vi inte fick våra märken. De va tydligen inte klara så kommer senare någon annan gång. Hoppas att vi får ett då.

Efter sittningen mellanlandade vi hemma hos Stefans gamla granne, för att sedan återigen gå mot kåren och dansa loss. Tänkte ta ut lite pengar på vägen, men det visade sig vara en väldigt dålig idé. Bankomaten var tydligen väldit hungrig på ett bankomatkort och roffade åt sig Malins kort snabbare än kvickt, och nej hon tryckte inte fel kod. Hann inte ens påbörja kodtryckningen innan kortet åts upp. Hur hon ska klara helgens bravader utan att komma åt pengar återstår att se. 

Bortsett från att kortet försvann så var tiden efter sittningen mycket roligare. Utan att utveckla det hela så kan vi, och säkert en hel del andra som var där konstatera att det finns en hel del konsitgt och desperat folk...

Undrar ni vad Ann-Sofie och Jessica gjorde denna kväll? De fick en mysig hemma kväll tillsammans :) Alltså mysig utan erotik ;-) De två små dumma eliterna hade bangat i sista stund, vilket gav Henke och Peer möjlighet att gå istället.


RSS 2.0