Dalvikseliten = vinnarna

Kvällen igår startade med Bowling ute vid ELMIA, med ett skönt gäng, bestående av delar av innebandylaget som Jessica spelar i, mannen och självklart hela dalvikseliten, som ägde hela bowlingen. Några slag i rännan blev det, men resten gick rätt på. Vi vet att ni andra är avundsjuka på våran skicklighet. Var lätt att se vilka som hade vunnit och det var ju så klart självaste eliten. Vi skrapade ihop ganska många poäng tillsammans, i jämförelse med de andra. Vi van med några hundra poäng sådär. Eftersom eliten är eliten så räknas ju våra poäng samman som om vi bara vore en person, så det var ju ganska svårt att slå oss.

Bussresan mot stan, betsod av några livliga diskussioner bland de som satt längst fram. Ann-Sofie och Jessica satt ibak med Cissi som försökte ragga pizzaätare, men det var ingen som var på den iden.
Inne i stan splittrades eliten. Malin och Emma åkte hem, medan Ann-Sofie och Jessica först hamnade på Mc Donalds, med Johannes, mannen och Hanky Panky. Sedan begav vi oss vidare till Kåren för att släppa loss lite.

Kåren började gasnka lungt uppe i sofforna. Efter en stund kom en förfriskad Peter och anslöt sig till gruppen. Ann-Sofie och Jessica behövde röra lite på benen och begav sig ner till dansgolvet. Där mötte vi ett helt gäng av faddrar och andra arbetsterapeuter. Det första vi fick reda på var att vi hade missat en Linda Bengtzing låt!!! KAOS!!!! Men detta ordnade upp sig ganska snart. Låtarna kom som på rad sedan. Jag ljuger så bra, Dansar aldrig nykter, Kung i baren 9 to 5 mm.
Kvällen led mot sitt slut ganska snart. Vi var tvugna till att ta tolvbussen hem för att orka med dagens lektioner. Världens sämsta fenomen att ha lektioner på torsdagar!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0