Hej igen!

ville bara meddela att dalvikseliten har fått nya vänner :) Fyra klassisar från terminen under som läser vetenskaplig metod. de är jättesnälla! :)

Puss å kram från fyra eliter!

Avskedsfest på Dalvik

Goodbye, Hej då, Arrividecci, Auf Wiedersehen, Ha det, Hei ochTiện đây!
Emma och Malin överger övriga eliter på Dalvik. Emma säger att det kommer att gå bra, men Stefan säger att det är åt helvete... Kanske pratar vi inte om samma sak, men vad du äön kallar det ett långsamt farväl..
De andra eliterna sliter hårt med sin affärsplan till det nya företaget. Vi återkommer med mer information efter den femte mars.
Ha det gott så tar vi en shot.

// Dalvikseliten

En epok är påväg att ta slut!

Idag var det tre eliter som med tunga steg gick för att besöka Lustgården AB i väskorna låg hyresavtalet, som skulle lämnas in. Nu är de tre lägenheterna som under dessa tre år har varit vårt hem uppsagda.... En tid som har varit underbar är påväg att ta slut och Dalvik kommer snart inte att ha några eliter kvar.... men vi tittar frammåt och är redo för nya utmaningar

Imorgon kommer vi  dock att dränka våra sorger och ha avskedsparty för oss två som ska lämna snön o dra mot lite varmare breddgrader...

Ses på kåren imorn!

Snöbus på Dalvik!

Idag har vi varit duktiga... Började med en tripp på skolans bibliotek för att pilla lite på våra PM. Sen begav vi oss ut för att luncha på den nya taccobuffen, som ligger vid Juneporten...

Kvällen fortsatte med att vi har varit ute, pulsat, lekt och gjort snöänglar m.m. kan det bli mycket bättre? Ja vårt fjärde hjul i ligan saknades då hon har manligt besök i sin lägenhet på tredje våning kunde hon inte gå med ut;) Nu har vattnet kokat upp o teet ska serveras, digistivekexen står på bordet så då vet ni ju vart vi befinner oss :P


Ut o lek i snön med er!Blir man förvånad när man tittar ut på morgonen o allt är vitt? Så här mkt snö är det på Dalvik:P


SPSS steg för steg

Tro det eller ej, men vi gillar statistik. Eliter som vi är, så har vi ett grymt samarbete och tar oss fram steg för steg. Ordvitsigt värre!
För att återgå till onsdagens fest. Hade en underbar kväll, som slutade precis som tänkt. Även om det drog ut på tiden. Men det var det värt. Lite hets leder till mycket bra saker, det vet iaf Jessica och Ann-Sofie. Nu när vi gjort första steget, klarar sig de nog på egen hand.
Kvällen blev sen och denna gång unnade sig eliten + martin en taxi hem till Dalvik. När vi kom hem kom John blund till alla och vi somnade gott efter en lyckad kväll. I efterhand fick vi höra att kvällen inte var lika lyckad som vi trodde. Vi tyckte allt att John var lite dryg på kvällen, när han promt skulle säga att han inte var John och ingen pojk. Jesscia förklarade allt, nog för att jag inte är nykter men koll har jag allt!  Igår fick vi reda på att det var vist inte John utan en tjej uppe i Gävle vi skickat sms till :P. Hon verkade trevlig och hade säkert haft lika roligt som vi åt sms:en.

Nu åter till lektionen om SPSS. Det ser bra ut överallt!

Puss å kram från eliten

KÅREN!!!

Party ikväll? Självklart!
Eliterna är som vanligt eller inte som vanligt men vi e fett taggade o har nya främlingar på besök på dalvik... mkt trevligt;) Vi ska till kåren självklart och röjja som bara den!! Vi är hemma hos emma som har fått en ny idol, eftersom han fixade hennes internet är han sjukt poppis för tillfället...;) Nu har vi eliter inte tid att skriva mer, men en uppdatering lovas imorn... för alla våra trogna läsare.... som för tillfället befinner sig på DALVIK helt rätt!!!

SES PÅ KÅREN IKVÄLL !
PUSSAR ALLA FANS!!!

Hej elitälskare!

Nytt vin och nya bekantskaper. Riktigt trevlig förfest på Dalvik :) Och inte minst Linda Bengtzing. Var på föreläsning i overaller innan till Anitas stora förtjusning. Vi representerar verkligen studenterna och det är ju trevligt när de drar hit ann fisher från umeå :) Jonas uppmärksammade också att vi var förberedda för fest. Och inte nog med att vi hade overaller "vi var redan packade oxå".. Haha men det var nog mest i väskan! ;-)

För alla i klassen å alla andra också så planerar vi en avslutningsfest! så boka upp den 12 juni!

puss å kram!

RSS 2.0