GOD JUL!


Dalvikseliten önskar alla trogna läsare en riktigt GOD JUL! Vi är alla hemkomna efter en härlig lyxhelg på hotell ;) Eller vad sägs om isautomat, jacuzzi och en underbar kväll på jul på Liseberg! Fattar att ni är avundsjuka ;-)


Fotograf: Stefan

Borta bra men hemma bäst!

Oj oj nu var det längesen det skrevs nåt här. Det beror på att eliten har varit utspridd och haft praktik. Kul, men som man brukar säga: "Borta bra men hemma bäst".. Och hemma är när eliterna är samlade på Dalvik!! Det är då allt kul händer.. Igår hade dalvikseliten med boys idolkväll :P Å vi var enade om att rätt idol vann! Vi tyckte dock att TV-tittande hela kvällen var lite väl civiliserat, så vi begav oss ut på kullen och åkte lite sopsäck :D Första gången i vinter och visst var det lika kul som förra vintern, om inte ännu roligare!! Killarna var lite skeptiska till att bli blöta å kalla i början, men hux flux så rullade de runt i snön allihop :P   


Glögg och pepparkaka

I helgen har Malin och Emma utbildat sig till diplomerad massage.. eller var det kanske massörer :P Så nu är det fritt fram att beställa tid!! Pengarna kan sättas in på Jessicas eller Ann-Sofies konto :)

Nu sitter vi här i soffan helt utslagna efter lite lättglögg :P Hade några innebandypolare på besök, det var trevligt :) Men de droppar av en efter en och nu är det bara vi (Jessica och A-S) och Johannes kvar..

Ny kurs många klasskompisar verkar lite pessimistiska, men vi tar det hela med en nypa sallt. Imon bär det av till skolan för en föreläsning och där efter åker vi åt olika håll för att ha praktik, men på fredag är vi alla samlade igen.

Tomten lever!

Idag har vi vart på bushumör och det resulterade i det här :).


Dagens visdomsord


"Jag ska till Motala i helgen, kanske blir det på cykel. Men det är ju lugnt, det är norr ut då blir det nerförsbacke hem!!"


Fel blogg vann!

I melodifestivalen står det alltid på löpsedlarna dagen efter finalen att fel låt vann... Men nu har vi hållt utkik i flera dagar och ännu har det inte stått att fel blogg vann!!!! Men tillslut kommer de nog få nys om Dalvikselitens blogg och då kan ni få läsa om Rix fm:s stora misstag.. Att vi inte ens vann sämsta bloggen är ju katastrofalt, vad tänker de på egentligen??

Jaja det är bara att gå vidare.. Självsäkra som vi är så räcker det att vi själva vet vilka som vore de värdiga vinnarna ;-) Nog snackat om blogg-sm nu är det kåren som gäller igen :) Blir nog sista gången innan jul för oss.. Ska bli riktigt skoj iaf för det är många kändisar som ska ut.. Nu kom Johannes, Henke, Herman och Peter på besök så nu väntar vi bara på Sandra och Emma också, sen är vi fullbordade.. eller 75 procentiga iaf, för Malin kommer nog inte.. Men 75 % är ju starkt nog ;-)

Ses på kåren!

RSS 2.0