Hurtbullarna på Dalvik

Träningen har komit igång på riktigt här uppe på Dalvik. Förutom att hela eliten ALLTID går ner till skolan oavsett väder, så tränas det hårt förutom det. Jessica lägger ner hela sin själ i innebandyn, medan Malin kämpar på friskis och svettis. Även Emma och Ann-Sofie har tagit tag i livet. De befinner sig nu på Sence.

Idag hände något mycket ovanligt. Emma och Ann-Sofie tog sig en morgonpromenad 7:45. Notera att Ann-Sofie idag är ledig och Emma inte börjar förrän 12:30. Det var två slitna eliter som möttes i entren tidigt i morse, funderandes över varför vi komm på denna idén igår kväll. Efter ett tag konstaterades det att det kasnke inte var så dumt att gå upp tidigt och ta sig en promenad. Vi vet en som blir glad av detta iaf och det är Erik. DU kan vara lugn Erik du slipper hänga med Emma ut på promenad ikväll :P.

I yrket som Arbetsterapeut var det viktigt och vara vältränad och det har eliten tagit fasta på!

En liten uppdatering!

Vi har varit väldigt dåliga på att skriva på våran fantastiska blogg och ber därför alla våra trogna läsare om ursäkt och lovar att vi ska bättra oss på blogg skrivandet i framtiden...

Helgen spenderades på lite olika håll i Sverige... Aset for hem till mamma o pappa i Skara, vilket hon sedan ångrade starkt då hon saknade sina elit vänner något fruktansvärt! Emma for till en liten ö, som knappt finns med på kartan :P Björkö för att spendera helgen hemma hos Erik med hans vänner och familj... Jessica och Malin stannade dock kvar i Jönköping och det blev lite skridskoåkning och biobesök på deras kallender...

I måndags var det fyra duktiga eliter, som förberedde sig inför dagens föreläsning genom att läsa en massa sidor i en fet bok, som ingen av oss gillar.... Sedan drod tre av fyra eliter till gymmet för att slita hårt och Jessica var väldigt snäll och bjöd in oss på kladdkaka som hon bakat till oss eftersom vi varit så duktiga.... eller så var det en försenad födelsedagstårta till Johannes vem vet;)

Kvällen spenderade eliten i alla fall hos Jessica tillsammans med vårt största fan Johannes och hans följeslagare Robert (även kallad mannen)... Där kollade vi först på Bonde brölopp och konstaterade att vi trots allt nog inte skulle gifta oss ihop... kom nämligen underfund med att vi alla hade olika önskningar och att ett brölopp antagligen hade framkallat en splittring av eliten och det får ju inte hända:P..... Då började vi fundera på att åka på smekmånad ihop istället men insåg att inte det heller skulle bli någon höjdare... Därför kom vi på att vi skulle åka på solsemester när vi är klara med skolan istället.... Så i Juni 2010 drar eliten till Tunisien i 2 veckor (fattar att alla är avundsjuka på oss):P

Efter bröloppet kollade vi på en skum dokumentär från indien eller nått....som handlade om en kille som massproduserade vårtor :S.......vill inte rekomendera den då den framkallade kvääljningar hos oss alla!!! Slutligen så begav vi oss hemmåt för att sova, med händerna på täcket... i alla fall Emma och A-S;)

Tisdag:
En lång sovmorgon unnade vi oss och promenerade sedan ner till skolan... Gissa vem som ramlade om inte A-S... nu var det inte isen som var problemet utan rullgrus... ett par jeans fick sätta livet till och även A-S knä fick sig en smäll, vilket resulterade i ett gnälligt as,  som övriga eliter tvingades höra på hela dagen... Sedan plågades vi i skolan i flera timmar och sedan var det bara hem och vända för att sedan åka ner till gymmet igen..... snacka om att vi e hurtiga...:)

Nu ska eliterna sova och önskar alla läsare en god natts sömn:)

Ja må Dalvikseliten leva!

...Uti hundrade år! Idag fyller Dalvikseliten ett år! Det firas med glass och utgång på kåren.. Självklart sker firandet tillsammans med alla fans ;-) A-Sets lägenhet är full av ballonger och det sjungs Sing-star för fullt!

Heta bilder på Hanky Panky

                                                                           Presenten, spana in skosnörena :)                                                                                             Vilken snygging ;-) 
(Det är lite svårt att se cykelsadelskyddet, men det hamnar perfekt när man sätter sig)


...De går att beställa om ni vill ha likadana, finns i en mängd olika färger..


Vi skäms!

Nu har det gått jättelång tid och vi har inte skrivit någonting, så det är inte utan att vi får skämmas lite.. Ni kanske tror att vi har suttit helt sysslolösa och stirrat in i en vägg.. Men nej då, det har vi inte.. I torsdags var vi ute på uppdrag. HV71 hade kallat in oss, som hejarklacksledare! Bara att sätta sig i bilen och åka raka vägen till Linköping. 2-2 blev matchen och vi skrek som galningar, så vi får nog godkänt för vår insats :) Vi hade ju helt glömt bort att vi är stora HV-fan, men nu ska det bli bättring på den sidan!

Helgen spenderades på olika håll och det enda som är värt att nämna är att Jessica spöade John i ishockey :P Stackaren får väl träna lite, för nästa gång han vill ha tjejbesök en helg är det inte A-Set som kommer, utan Jessica. Och den helgen lär det bli X-box för hela slanten ;-)

I måndags var det kalas för Stefanovic! 25år, så vi tänkte att det var bäst att ge honom ett minne för livet.. Malin fick stå för upplevelsen och vi andra gav honom en Gris a la Dalvik.. Hämtade lite inspiration från Dalahästarna, och så här glad blev han :)
Ett livstecken :)

För alla som tror att vi är döda, så ska ni veta att vi lever. Vi har bara gått under jorden för lite jullov och plugg :P Har hört att vissa i klassen ska sitta isolerade och plugga hela helgen, medans vi Dalvikseliter sitter och förfestar :) Vi är klara med examinationen nu och njuter av ledigheten!

Vi har precis varit och gratulerat vår favorit Hanky Panky, som fyller 23 år idag! Han fick ett par fina skosnören och ett utomordentligt cykelsadelskydd! Han blev helnöjd för det var precis vad han hade önskat sig :P

En lite tävling.. Gissa vilken låt, textraden kommer ifrån

Kiss me here, touch me there, hanky panky

Vinnaren får en förfest tillsammans med eliten!

Puss och hej leverpastej

RSS 2.0