Jullov!

Nu har Eliten officiellt gårr på jullov :)!

Vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år, för det ska i alla fall vi ha!

Nästa år startar vi sista terminen inan vi är färdiga och vi lovar det kommer bli en händelserik vår ;)


Utgång på Kåren!

En efterlängtad kväll blev det för eliterna igår. Vi började ladda med taccos(man ska ju inte supa på tom mage har vi hört:P) o en liten del alkohol hemma hos Jessica med finbesök av Snuskfia:P Vi har nämligen konstaterat att vårt rykte, som oseriösa har försvagats så därför var vi ju tvungna att gå ut o komma lite bakis till skolan ... Folk tror ju till och med att vi e klara med våra c-uppsatser....JISSES:P Vi e ju bara en bit påväg;)

Malin tappade vi bort efter förfesten, var nog den där Stefan som lockade hem henne till något som vi andra inte kan erbjuda:P Eller så var hon bara inte partysugen... vem vet?

Kåren var som vanligt fullpackad av folk, men inte fullt så bra som vanligt... Vår favorit DJ var nämligen inte där så vi fick inte de låtar, som vi önskade... Hade ju till och med förberett en fin önskelista, men till vilken nytta? Trotts att musiken inte var den bästa hela tiden lyckades han ändå pricka in ett par favoriter och vi dansade i stort sätt hela kvällen:)

När klockan ringde 6.45 idag var man dock inte lika överlycklig som man kunde önskat, men vi har tagit oss till skolan och genomlidigt dagens bravader... Snart väntar det en lunch ute, om det blir Pizza eller Thai är inte helt bestämt än men något fett o flötigt är det som vi är sugna på i alla fall:P

Önskar alla våra bloggläsare en trevlig helg för det ska vi ha! Dock I olika storstäder i Sverige... en av dem lite bättre än den andra;)

RSS 2.0