Dalvikseliten har varit här...

Vart vi än går lämnar vi spår efter oss. På Bamboo Bar 2, Bach Dang St. i Danang, Vietnam, finner ni två eliters autografer på barväggen. Vi har nu förflyttat oss 50 mil söderut från Danang till Nha Trang. Bussresan tog 12 timmar och var en aning intressant. En vietnamesisk film spelades upp på tvn med högsta volym, bakom oss spelades det vietnamesisk musik på högsta volym från en mobil. Efter ett tappert försök med öronproppar och mp3 musik gav vi upp och ville hoppa av bussen, men eliter som vi är stod vi ut och klarade hela bussresan.


På hemmaplan

Vi eliter som befinner oss på hemmaplan har haft en fullspäckad vecka! Började i måndags med att vi hade en date med Stefan. I ett annat tillstånd, hade vi lovat middag och det var ju bäst att hålla. Det bjöds på köttfärsgryta med bl.a. curry och mango chutney. Mycket smarrigt! Fick en tiopoängare av Stefan, så där ligger du i lä Malin ;) Kvällen avslutades i solnedgången på Ica Maxi, mycket romantiskt! :)

I onsdags gav vi oss ut på nya äventyr. Denna gång bar det av mot Aneby och HAGS. Fick träffa en trevlig tös och fick god hjälp med lekredskapen til examensarbetet. Nu känns det verkligen som att vi är på banan. Fokusgruppen är bokad till onsdag nästa vecka och förslagen på lekplatsen är uppritade. Känns som vi kan få ta en välbehövlig helg!

Onsdagskvällen avslutades på kåren. Innan dess var Fredrik så trevlig att han bjöd in oss på förfest. Är ju alltid lika kul att bli bortbjuden :) Det kan ju alla andra ta efter oxå ;) 

Idag är det fredag och vi har pluggat färdigt för veckan. Jessica ska iväg och pröva sina vingar och besöka Gotland för första gången. Aset stannar här, men blir on för rastlös finns risk att hon åker på safari till savannen!

Trevlig helg alla trogna läsare (=Jonas)! 

Back in business!

Nu kära läsare har halva styrkan återvänt till Dalvik efter fem veckors praktik. Detta firas med en kväll på kåren:)! Kom till Dalvik på förfest kl.19 så blir vi nöjda och glada ;)

Annars blir det inte mkt mer än plugg. Har finslipat på bakgrunden och metoden, så nu är de klara att skickas in till på torsdag! Imorgon ska vi testa Jönköpings länstrafik och åka hela Jönköpings län runt för att observera lekplatser. Så är det någon som har en bil ledig å lånar vi den gärna ;) Är hur som helst väl förberedda för vi har vandrat runt i torpa och hovslätt med hittas gatubilder.

Se upp imorn!!


Det är vi som är halva elitstyrkan, på plats i Jkp!


RSS 2.0