SPSS steg för steg

Tro det eller ej, men vi gillar statistik. Eliter som vi är, så har vi ett grymt samarbete och tar oss fram steg för steg. Ordvitsigt värre!
För att återgå till onsdagens fest. Hade en underbar kväll, som slutade precis som tänkt. Även om det drog ut på tiden. Men det var det värt. Lite hets leder till mycket bra saker, det vet iaf Jessica och Ann-Sofie. Nu när vi gjort första steget, klarar sig de nog på egen hand.
Kvällen blev sen och denna gång unnade sig eliten + martin en taxi hem till Dalvik. När vi kom hem kom John blund till alla och vi somnade gott efter en lyckad kväll. I efterhand fick vi höra att kvällen inte var lika lyckad som vi trodde. Vi tyckte allt att John var lite dryg på kvällen, när han promt skulle säga att han inte var John och ingen pojk. Jesscia förklarade allt, nog för att jag inte är nykter men koll har jag allt!  Igår fick vi reda på att det var vist inte John utan en tjej uppe i Gävle vi skickat sms till :P. Hon verkade trevlig och hade säkert haft lika roligt som vi åt sms:en.

Nu åter till lektionen om SPSS. Det ser bra ut överallt!

Puss å kram från eliten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0