VFU

Hej allihopa!
Vi vet att ni är besvikna på oss och om det känns lite bättre kan vi erkänna att vi är ganska besvikna själva... Vi har varit otroligt dåliga på att uppdatera bloggen vilket våra trogna läsare har uppmärksammat.

Nu är det som så att vi har splittrats... Men var inte oroliga om 3 veckor kommer vi att återförenas för då är praktiken slut och eliten drar till Jkpg och gör stan osäker:P En liten uppdatering, från Värnamo kommer ni i alla fall att få för det är där halva eliten befinner sig tillsammans med sin trognaste läsare(Jonas).... Vi har tagit honom till våra små hjärtan och har till och med blivit sambos:P Praktiken fungerar bra, fasst vi börjar tröttna lite på denna lilla HÖLA!!!!

Lite roliga saker har dock hänt... Vi har spöat skiten ur Jonas i Pingis:P Vi har börjat på vattengympa och har nu inriktat oss på att göra vår rumskompis galen.... vilket vi antagligen snart kommer att lyckas med:P

Ni får stå ut dessa tre veckor för sedan kommer vi att dra igång på allvar, med kåren och en massa bus högst upp på listan!!!

Skepp o hoj.... glöm inte att ha super skoj!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0