Orken är borta

I en och en halv dag stod vi ut med plugg, men vid lunchtid idag var måttet rågat.. Eftersom vi hade pluggat från 10-18 igår tyckte vi att vi var värda en shoppingtur på A6.. Träffade även en annan klassis så det var nog inte bara vi som tog ledigt idag ;-) Ett par timmar senare och inte mycket fattigare begav vi oss hemåt i ösregn.. Lite lagom vresiga och så hungriga så vi trodde vi skulle dö.. Vi hade ju missat lunchen, råkade visst bli en fika istället.. Kanske inte så bra, men gott iaf :)

Annars har det inte hänt så mycket kul.. Emma och Jessica höll iofs på att bli bestulna. När de skulle fylla på sina busskort var de två stressade jönköpingsbor som skyndade sig att trycka i sina kort. Tur det finns uppmärksamma busschaffisar så pengarna inte hamnar på fel kort..

Nu är det dags för en kvällspromenix, en god natts sömn och massa plugg imon är åtminstone ambitionen idag ;) Och till alla i våran klass som är uttråkade och stressade av allt plugg.. Ta det lugnt, det är ju tanken som räknas.. Och vi tror inte att någon har lyckats med att inte tänka på att plugga iaf ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0