KÅREN! :D:D:D:D:D

Ojojojoj va kul vi hade igår må ni tro.... efter många veckors uppehåll fick vi äntligen gå ut på kåren igen:D

Kvällen började med en stor fet pizza som i alla fall dalvikseliten - malin hade gjort sig väl förtjänta av efter en lång dag med massa plugg på JTH :P Vi gick sedan den långa vägen från Dalvikspizzeria till Malins lägenhet men det gick ovanligt bra då vi hade fjäskat till oss var sin klubba:D Väl hemma hos Malin började festen något avtrubbat då vi till vår förskräckelse insåg att hon inte ägde någon vinöppnare... som tur var så löste vi detta problem med en vinöppnare som vi hämtade hos Ann-Sofie, då vi även passade på att byta om till våra älskade overaller.
Tiden hos Mailn bara rusade iväg. Sällskapet där var mycket trevligt och vi träffade många nya människor som vi (vissa av oss) aldrig sett förr. Efter detta begav sig ett glatt och härligt gäng ner till kåren. På bussen ner träffade vi vår klassis Madelene som var utklädd till troll :). Hon skulle inte med till kåren, men kul att se henne iaf.
Jessica var noga med att presentera sig ordentligt i kassan till inträdet. Hon skakade hand med dem och sa att hon hette Jessica Svensson och att hon hade en vän med sig. Kassan skrattade och sa sitt namn. När hon senare kom in till garderoben blev hon utskrattad ännu en gång. Där blev hon missuppfatatd av gaderobspersonalen att hon trodde att Linda Bengtzing var 50 tals musik. Men resterande dalvikselit ryckte in och rättade upp hela situationen. Klart vi vet att Linda tillhör 2000-talet!
Kvällen bestod av dans dans dans och när klockan var två gick vi hem helt ensama ;). Tre dalviskeliter och deras "gaykompis". Denna natt tog vi inte bussen utan vi var så duktiga så vi besteg dalviksbacken för egen masikn. När vi kom hem stupade vi alla i säng, helt slut, men galda över att äntligen få ha besökt kåren igen :D.

Lite bilder från kvällen:

Kommentarer
Postat av: michaela axebrink

Hej Jessica! Jaså som vanligt så är du på kåren:P tycker inte du gör ngt annat:P, hehhe ne men de e skit kul att läsa om allt som du och dina kompisar gör.. Hoppas allt är bra me dig och att du har de bra.. Hälsa JohannesKram Michaela

2008-11-03 @ 05:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0