Helt slut efter en slitsam dag

Den här dagen har varit allt annat än enkelt. Började med en chock när vi kom till skolan. Istället för att sluta kl.15 var vi tvugna att sluta redan kl.12 eftersom läraren hade annat å göra på eftermiddagen.. Vad skulle i nu hitta på?? Men det visade sig inte vara några problem att fördriva den tiden. Började med lunch i skolan och sedan vidare till Hemköp för att handla.. Då insåg vi att vi hade ätit helt i onödan. På Hemköp fanns nämligen gott om provsmakning för oss fattiga studenter ; ) Vi fick äta falukorv, vanlig korv, rökt skinka, bacon, marsmallows, sour cream and onion chips och jordnötter. Snacka om att det var som att vara i paradiset : P Sedan begav vi oss vidare för att ta ut pengar. Försöka råna tre bankomater innan Jessica insåg att kortet verkligen inte fungerade.. Raka vägen till Swedbank fick det bli.. Där satt vi länge å väntade innan de sa att de inte kunde hjälpa oss utan att man skulle ringa telefonbanken.. Jaja.. då åker vi väl hem då. Stod vid rådhusparken och väntade på bussen i 12 minuter och när den äntligen kom var det dags för nästa katastrof. Busskortet fungerar inte!!!! Vi fick åka med till Juneporten sen var det bara att stiga av och fixa ett nytt kort. Sedan 14 minuters väntan på nästa buss.. Snacka om att det var trötta eliter som anlände till Dalvik. Detta resulterade i 2 timmars sömn å inget plugg! Usch, som Emma skulle sagt.

Ikväll ska gänget splittras. Emma är i Lilla Edet och kollar hur det står till med toapappret där hemma. Malin sitter å kramar å pussar på Stefan.. Hoppas bara att de har händerna på täcket i natt ; ) Ann-Sofie och Jessica hålle dock ihop i vått och torrt! Ikväll ska det bli ordentlig grillning av en riktig man, Robert (vem annars?! ; ) ). Visst massa folk som skulle komma så vi får hoppas vi överlever. Sen har vi lyckats fixa gratis utgång på Centrum så det blir nog trevligt, men nyktert! Så vill ni träffa oss så vet ni var vi finns!!!

Tack och hej leverpastej!

Och ett tack för alla fina kommentarer ; ) Ann-Sofie och Jessica njuter av det starka stödet!! Men fortsätt kommentera!! Rösta på rätt personer bara ; )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0