Sommar, sol och ingen tid att sitta och blogga

Mycket har hänt och sen sist vi skrev. Vi förstår att ni har gråtit stora floder över att vi inte bloggat på länge, men vårt försvar är att det har varit alldeles för fint väder för att sitta inne framför datan.. Jag (Jessica) har precis anlänt till Emmas lägenhet, för en myskväll med eliterna och det första jag möttes av när jag öppnade dörren var Emma som stod och handtvättade. Halvt avsvimmad av chocken samlade jag mig och hon berättade att det hade inträffat en liten olycka. Ann-Sofie hade blivit attackerad av ett värmeljus och hade stearin över hela sig, så det var inte bara linnet som tvättades utan även de håret. Som tur var fick hon låna ett annat linne av Emma och tilläggas kan att detta var inte första gången denna helgen som kläder fick lånas ut.... ;-)

På fredagen ringde klockan alldeles för tidigt. 8.00 satte plugget igång för att sedan kunna åka ner till Vätternstranden vid elva. Vi har kommit fram till att tre timmar är alldeles lagom att plugga, annars kan man bli utsliten och det vill vi ju inte. Och snacka om att man är effektiv när man vet att stranden väntar :-P På beachen blev det volleyboll, bad och sol - helt underbart!!! På kvällen samlade vi ihop ett gäng och grillade på Emmas balkong. Det var Emma, Ann-Sofie, Malin, Jessica, Erik, Robert och Johannes. Ann-Sofie, som innan detta hade berättat för Emma hur trevlig Erik är och hur lätt han är att umgås med ändrade helt åsikt denna kväll. Efter en hellyckad grillning startade han nämligen ett vattenkrig som resulterade i tre klädbyten. En pisseblöt Ann-Sofie, en halvdränkt Jessica och en fuktig Erik. Nu delar Ann-Sofie och Emma åsikt om Erik, han ä'r ett rikitgt kötthuvud ;-)

Lördag: uppstigning tidigt som vanligt för tre timmars plugg på morgonen.. Det är inte alla, som är så ambitiösa på lördagarna.. Hur många i klassen gjorde de?!? ;-) Sol och bad även denna dag och vattenkriget fortsatte, men idag sköt vi på främlingar. Vill ni testa på detta tipsar vi om låten Paper planes med M.I.A, som är väldigt bra att skjuta till.

image83

Antar att ni själva kunde lista ut att det blev grillning på kvällen och sedan Rix FM festival. Linda Bengtzing skulle spela men jisses vad många förband den tjejen hade ;-) Var nära att vi gav upp innan hon äntligen kom. Men hur svårt kan det va? det var värt all väntan..

image84


Därefter blev det en tur på stan och vem sprang dalvikseliten på om inte vår egen Peter Siepen. KLart vi fick ta en bild med Jönköpings hetaste grabb för kvällen :-D

image85

Sen var det dags för tivoli!!!! Emma rusade till chokladhjulet och efter en stund hör man en helt förvånad röst: "du skojar?????" Emmas ögon blev större än någonsin när grabben gav henne en 2 kg Schweizernöt. "Jag som aldrig vinner på sånt här" var de enda orden hon fick fram :-D

image86

Glad i hågen fick hon, Ann-Sofie, Sandra och Erik för sig att de skulle åka karuseller. Något de senare kom att ångra.. Första kommentaren när de kom av var att "detta var ju en billig fylla, det snurrar som bara den".. En bussresa senare var baksmällan redan där. 6 minuters busstur kändes som en evighet. Hade vi andra inte vetat om de hade vi trott att de var aspackade hela bunten, särskilt Emma, som vinglade av bussen och började hulka..Inga fler detaljer.. ;-)

Söndagen tog vi ledigt från plugget.. Vi har sovit länge å bara slappat hela dagen,.. Det var efterlängtat. Är det någon som undrade om det åskade eller var jordbävning på vätternstranden idag kan vi meddela att det inte är någon fara. Det var bara två utslagna eliter som låg och sov och snarkade ikapp!


Ett extra tillägg: Vi har haft terapi för Ann-Sofie denna helgen och tränat henne på att vara i närheten av bollar (hennes största fobi).  Men efter tre soldagar jämte volleybollplanen och en boll i huvudet är hon nu redo att testa  på att spela själv imorgon.. För alla som vill se  nåt kul, kom till vätternstranden någon gång efter elva imon, för först ska vi hinna plugga lite ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir det chokladbjudning på onsdag efter skolan nu då Emma? :D Tänk vad många ggr du måste gå upp för Dalviksbacken innan du blir av med den kakan efter att du ätit upp den ;) =P

2008-06-02 @ 21:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0