Sista dagen med gänget

Malin droppade av redan i natt och Emma försvann idag på förmiddagen så kvar stod Ann-Sofie och Jessica.. Vad skulle de hitta på? Beachen såklart!!! Vår trogna Therese hängde såklart på och vi lyckades även lura dit bakis-Jonas och Peter.. En mycket trevlig dag med tjöt och roliga historier :)

Efter en dag på stranden tyckte vi at vi var värda en stor fet pizza :D Var ju tvugna att ta farväl av våra pizzabagare :P De skrattade lite åt oss och såg inte ens förvånade ut när vi tassade fram och tog en klubba innan vi gick.. :)

Kvällen avslutades nere på stan.. Glass på Piren med Therese, Johan och urgulliga Tess ;-) Eller vi kanske ska avslöja att Ann-Sofie och Jessica faktidkt avstod glassen ikväll.. de du Christian, det hade du aldrig trott ;-)

image96
Finn två fel :)

Efter glassen visade Tess oss hur fort alla hästar kan rida och Johan berättade hur långt hans pistol kunde skjuta.. Blir kul med vattenkrig i höst ;-) får se om hans pickadoll slår våran.. Vi skjuter 6 meter iaf :D Det har han fått känna på!

Sen bli vi två vilsna själar lämnade i vår ensamhet igen.. Då beslöt vi oss för att gå en promenad i parkeringshuset. Alla 6 våningar gick vi upp, men ingen bil med 003.. Hur långt har du hunnit Johannes?

Nu sitter vi här på balkongen.. Dricker cola, äter chips och skriver blogg. Kan livet vara bättre? Det skulle väl vara ifall två till dalvikseliter kom och gjorde oss sällskap, men då skulle ju inte stolarna räcka så ;-)

image95

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0