Bartömning på kåren?

Kvällen startade med bartömning hemma i kylskåpet.. Sista festen och sista kåren innan sommaren. Kvällen inleddes med 20-årsfest på gamla HLK. Det var vår kära vän Sandra som fyllde år :) GRATTIS på dig!! Det blev en oförglömlig kväll, iaf för oss :D Skönt att du kan bjuda på dig själv! Blev en del frågelekar och andra roliga grejer :P

image90

Vår favorit 20-åring !!!

image91

Therese ska ha en eloge för den snygga tårtan :)

Efter förfesten var det dags att dra vidare.. Började med att Ann-Sofie och Jessica sprang ett halvt maraton på stan. Det var dock dåligt med hejarklackar utmed vägen ;-) Tillslut hittade vi iaf fram med vår pengapung till pressbyran.. "Vi ska ha lotter för hela slanten" Åtta tiolotter blev det, men tro inte att vi van något :( totalt har vi samlat ihop 180 kronor i hittepengar denna våren.. 18 tialotter och bara 10 kronor i vinst.. Det är är till och med lägre än glocalnet, eller vad tycker ni? 

Vi beslöt oss för att dränka våra sorger å köpa en drink.. 67 kronor, kallar ni det bartömning? Så dyrt har det aldrig varit tidigare.. Kvällen lev riktigt lyckad.. Dansade loss med våra klassisar, innebandykompisar och pratade med lte trevligt folk.. De flesta, dock inte alla verkade uppskatta vårt sällskap ;-) Vissa verkade mer bekymrade över att vi hoppade runt som studsbollar.

image92

Klassfoto - eller det var tänkt så , men i efterhand var det ju mest vi med.. men vi skymtar även malin, ida, theres och jonas mage :)

image93
Jocke var glad och stolt när han berättade för emma om allt han lärt dig denna kvällen

image94
Christian lika crazy som vanligt, fast han erkände ju att dalvikseliten inte är så dåliga heller..
"Jag tyckte jag var knäpp, men vad är inte ni?!" (C., Åslew, personlig kommunikation, 4 juni, 2008)

Därefter sloknade vi alla tre.. den fjärde är det mer osäkert med ;-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0