SWE

SWE betyder inte Sverige utan världens bästa poolparty.
Där befann vi oss igår (Ann-Sofie och Jessica). Vi drunknade inte. Enda skadan var att Ann-Sofie drog på sig en hjärnskakning och vrickade fötterna två gånger. Vi såg en tjej som fick åka ambulans, Johannes trodde det var Ann-Sofie, men han kunde sedan se att hon var oskadd och lyckligt välbehålen intill Jessica.
Vi gillar inte Robert. Han visade inte prov på någon manlighet igår. Först höll han på att ta livet av oss,genom att putta i oss i polen innan han frågade om vi kunde simma. Sedan när vi gick hem hittade han en 100 kronors sedel, som vi inte fick. Det var snålt av honom.

Vi träffade ett nyförvärv. Det var Hanky Pankys nya sambo Peter. Vi var lite oroliga innan att han skulle vara farlig, men han visade prov på att han är en äkta man, som var trevlig och kul. Det bästa med Peter är att det är två i korridoren som kan lägga pengar i tvättmaskinen.

Om ni börjar känna saknaden efter oss efter en lån sommar, så finns vi på kåren ikväll. Johannes tror det kommer bli tomt på kåren ikväll efter att vi sagt det, men vi tror det kommer bli fullt. Återstår och se vem som har rätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0