"Hotta brudar" i Göteborg

För alla som vill så kommer en kul lek.. Eller en lek som vi tycker är kul iaf ;-) Försök hitta så många låttexter som möjligt i inlägget.. Ett tips är att det är låtar av en av världens bästa artister och de flesta har hörts på kåren :-P Facit finns längst ner..

Dag 1: Varning på stan
Sent på eftermiddagen anlände två vilsna bönder till den stora staden Göteborg.. Det var grått och trist och fula gubbar. Värsta grymma tjejerna checkade in på Scandic Rubinen, mitt på Kungsportsavenyn. Lyxigt värre ;-) Senare blev vi inte kung i baren utan istället kung på systemet, där vi gjorde bort oss en aning.. Vinet gömde sig för oss.. Två gånger letade vi med fyra ögon på hyllan, men det fanns inte.. Bäst att fråga om hjälp tänkte vi.. Killen kollade lite konstigt på oss, som om han inte triodde vi var gamla nog för en sån där affär, sedan sa han att det stod på hyllan.. Det gör det inte sa vi.. Jo, sa han.. Nu surnade Jessica till. "så blir man idiotförklarad oxå" utbrast hon.. Och idioter var vi nog för vid en närmare titt stod ju flaskan på hyllan ;-) 



Sedan gick vi vidare för att käka en stor fet pizza :) Funderade på hur det låg till med familjen jämte, var den vild och skild? Därefter hade vi hört en varning på stan. Första gången vi såg honom trodde vi det var trubaduren, men sedan insåg vi, fågelskådare som vi är, att det var en präktig fågel. Ingen mindre (knappast någon kan väl vara kortare) än Magnus Uggla :-) Vi dansar aldrig nyktra, men denna gången var ett undantag.. Det var nog många pappor som hade laddat bössan för att skydda sina tonårsdöttrar, men vi tog inte skydd inte :-P


 
Efter en skitbra kväll begav vi oss hemåt. Hade tänkt en efterfest på våran balkong, men det var låst så vi bestämde oss för att spana in frukostmatsalen istället.  Där var det framdukat, nersläckt och fin musik.. Vi tittade på varandra och sa: "Det känns lite konstigt att gå omkring här". Just då kom en kille utan nitar och läder in och kollade lite konstigt på oss.. Ann-Sofie försökte förklara det hela: "alltså vi kikar bara lite inför imorgon" Därefter kutade vi in i hissen där vi bröt samman och började gapskratta.. Men, men det är ingen idé att kasta pärlor åt svin. Åkte till vårt rum på fjärde våningen där vi pimplade vin, spelade yatzy och åt chips. Märkte att de hade gått ut, vi mår illa!!

Dag 2:
Väckning 9.00 för uppställning och marsch till frukostmatsalen. Detta var ju semesterns höjdpunkt :D Vi vräkte i oss tills vi trodde att vi skulle spy :-P Gick opch la oss igen och sov en halvtimma till.. Nu hade vi utnyttjat sängarna till max och vi vaknade utvilade och redo för en shoppingtur :-P Tro det eller ej, men vi klarade en hel dag utan att göra bort oss.. Eller inte så mycket att vi märkte det själva iaf  ;-) Vi shoppade kjol, byxor, bh:ar och deodorant. Kassörskan frågade om vi verkligen visste att det var en deodorant i förpackningen.. Hallååå eller?! Vi är liksom inte lika dumma som vi ser ut!

Just nu sitter vi på tåget hem och tänker tillbaka på en underbar tid. Vi har även kommit fram till att det är ganska skönt att jobba så vi får se om vi dyker upp i skolan till hösten ;-)

Snipp snapp snut så var semestern slut!

Facit: (låttexterna baklänges så det blir lite mer komplicerat ;-) )
rabbug aluf
nejejt ammyrg atsräv
dliks hco dliv
nats åp gninrav
nerudaburt
artkyn girdla rasnad iv
nassöb taddal appap rah un
gnoklab naråv åp tsefretfe
redäl hco ratin
nenivs tå rolräp
alli råm gaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0