En natt på kåren!

Som sagt, tre av fyra medlemmar från Dalvikseliten var på kåren ikväll. Emma hade svikti oss för att åka hem och arbetea. Duktig tös det, medans vi andra festar :P. Efter en lugn förfest drog vi till kåren. Där blandade innebandykillen en drink till oss. Bra jobbat av honom, den var god! Efter en stund började vi dansa till alla låtar. Jessica och Ann-Sofie började önska sina låtar och vi (Ann-Sofie & Jessica) dansade som vanligt villt till dem. Efter en stund kom Sandra och vi mött henne och dansade.

Efter en stund tröttnade Malin och gick hem till Stefan. Nej ni behver inte vara orolig att hon gick ensam. Han och mötte upp henne. Efter det var det bara halva dalvikselten kvar... Som från ingenstanns kom Nicke-nyfikens kompisar, Henrik. Johan, Samuel och Jonas ( han som nog kallas för vincent). Det blev ett himmla röj och alla släppte loss rejält på dansgolvet. Bäst av allt efter att vi hade träffat dem, var att Henrik önskade alla låtar som vi ville ha. Han blev dock lite orolig att alla skulle tro att han avr schlagerbög, men vi sa att vi tyckte om honom iaf, eftersom att han önskade våra låtar. Vid sånna tillfällen kan vi inte tycka illa om honom ;). Fast det gör dalvikseliten inte iaf.

Nu har vi äntligen kommit hem allihop och nu är det sängen som gäller. Trötta och slitna som vi är efter en ledig dag. Vi har inet gjort särskillt mycket mer än att vara ute och roat oss, men det tar hårt på nerverna. Imorgon är en ny dag, då ska vi ta nya tag och s eom vi orkar plugga lite då, men den risken är nog inte så stor. Dalvikseliten vill vara ledig och bara ha kul.

Förresten, vi skickar här ett litet försent grattis till Henrik. Han hade fyllt år för någon dag sedan om han inte ljög för oss:P. Men vi säger iaf hipp hipp hura för honom.

God natt allesammans :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0