Dalvikselitens återsamling!

Måndag igen och efter en lång ledighet var vi återigen kompletta:D Vi var tvugna att ta igen allt, som vi missat under veckan vilket resulterade i en full späckad dag... Det började med skola från 10-13 efter denna långa slitsamma dag var Ann-Sofie tvungen att bege sig av hemmåt ensam och jätte nyfiken :P eftersom vi (Emma Malin & Jessica) var tvugna att planera lite födelsedagsbus för Ann-Sofie som fyller 20 på onsdag:D

Vi började med att besöka ungdomsmotagningen för att skaffa lite säkerhet till vår lilla vän utifall att det skulle behövas inom en snar framtid ;) Därefter gick vi till Apoteket för att köpa en present som faktiskt var lite av en present både till henne och till Nicklas....ÖRONPROPPAR så nu kanske vi slipper höra gnäll om att han snarkar som en gris nätterna långa.... Vi vet dock att han själv inte kan ha det allt för lätt för Ann-Sofie snarkar minst lika mycket även om hon vägrar erkänna det själv:P När detta var klart gick vi till en godis  affär och köppte nästan 2,5 kg godis.... Sedan ansåg vi att hon var tvungen att få en födelsedagstårta så iväg till hemköp bar det och köpte lite tårtsaker och 3 kg potas för att tillsammans med godiset lägga i den fina fotpallen som Jessica hade köpt på IKEA helgen innan...

När vi äntligen ca 1 timme senare kom upp till Dalvik gick vi till malin för att baka tårta och fixa paketet (Bilder på detta kommer att finnas inom kort) Sedan lurade vi Ann-Sofie lite och år tårta och godis i stora lass...;)

När  vi gjort detta var vi så mätta att vi kände att det var dags att springa bort lite kalorier så ner för dalviksbacken gick det i en farlig fart och sedan spelade vi fotboll i flera timmar... Turligt nog så hade Johannes kommit med bilen så vi kunde allihop få åka med upp för att sedan grilla korv hemma hos honom(Tror han har ångrat att han berätta för oss att han hade grill ;))

Det var alltså korvgrillning tillsammans med lite allsång, som avslutade en väldigt lyckad kväll... Och fyra trötta dalvikstjejer gick till sängs för att sova ;)


En natt på kåren!

Som sagt, tre av fyra medlemmar från Dalvikseliten var på kåren ikväll. Emma hade svikti oss för att åka hem och arbetea. Duktig tös det, medans vi andra festar :P. Efter en lugn förfest drog vi till kåren. Där blandade innebandykillen en drink till oss. Bra jobbat av honom, den var god! Efter en stund började vi dansa till alla låtar. Jessica och Ann-Sofie började önska sina låtar och vi (Ann-Sofie & Jessica) dansade som vanligt villt till dem. Efter en stund kom Sandra och vi mött henne och dansade.

Efter en stund tröttnade Malin och gick hem till Stefan. Nej ni behver inte vara orolig att hon gick ensam. Han och mötte upp henne. Efter det var det bara halva dalvikselten kvar... Som från ingenstanns kom Nicke-nyfikens kompisar, Henrik. Johan, Samuel och Jonas ( han som nog kallas för vincent). Det blev ett himmla röj och alla släppte loss rejält på dansgolvet. Bäst av allt efter att vi hade träffat dem, var att Henrik önskade alla låtar som vi ville ha. Han blev dock lite orolig att alla skulle tro att han avr schlagerbög, men vi sa att vi tyckte om honom iaf, eftersom att han önskade våra låtar. Vid sånna tillfällen kan vi inte tycka illa om honom ;). Fast det gör dalvikseliten inte iaf.

Nu har vi äntligen kommit hem allihop och nu är det sängen som gäller. Trötta och slitna som vi är efter en ledig dag. Vi har inet gjort särskillt mycket mer än att vara ute och roat oss, men det tar hårt på nerverna. Imorgon är en ny dag, då ska vi ta nya tag och s eom vi orkar plugga lite då, men den risken är nog inte så stor. Dalvikseliten vill vara ledig och bara ha kul.

Förresten, vi skickar här ett litet försent grattis till Henrik. Han hade fyllt år för någon dag sedan om han inte ljög för oss:P. Men vi säger iaf hipp hipp hura för honom.

God natt allesammans :)


kort uppdatering..

Det här får bli ett kort inlägg, vill inte riskera att väcka den björn som sover.. Men Ann-Sofie ligger på sängen å SNARKAR!!!!
 

image46

Redan däckat?!


Drinkpinnar av is är det inte alla som har

Idag gick vi en sväng på stan i det fina vädret, men helt ofarligt var det inte. Ann-Sofie blev först nerslagen av en tant på bussen, som gav henne en rak höger. Sen blev Jessica nästan överkörd av en gubbe på cykel. Fast läskigast av allt var nog grabben om kom fram å flåsade Ann-Sofie i örat ; )

Innan vi åkte hem igen satte vi oss och åt glass i solen, det var gott : ) Då träffade vi våran klassis Evelina oxå och det var ju trevligt!

Efter lite plugg på eftermiddagen tyckte vi att vi var värda en stor fet pizza, eller en liten en iaf. Blev ju bara en barnpizza, fast med extra extra : ) De börjar känna igen oss på Dalvikspizzerian nu å nu kollar de inte ens konstigt längre när vi frågar om vi får ta en klubba efter maten : P Det enda som chockade dem idag var nog att vi inte visste meddetsamma vad vi skulle ha, men det slutade ju nästan som vanligt ändå : )  

Nu har iaf förfesten börjat. Ann-Sofie sover i sängen och Malin och Jessica sitter halvdöda i soffan. Stämmningen är på topp heltenkelt ; ) Hoppas vi blir  lite piggare till kåren. Men med lite LInda å Uggla-låtar ska vi nog få upp pulsen : ) Å dessutom har vi ju drinkpinnar av is, så det kan ju liksom inte misslyckas : D


Skräckslagna och halvt uppätna

Idag tyckte halva dalvikseliten (Malin och Jessica) att det var en perfekt dag för en kvällspromenad. Det hela började lugnt och harmoniskt, förutom att Jessica blev tio minuter försenad eftersom klockan på datan gick fel.. Men, men Malin är ju van att vänta vid det här laget ; ) Så sen var det bara att knalla iväg. Till vår stora förtjusning hittade vi en fotbollsplan i prima form, så nu har ni inget val grabbar! Det är bara att hänga med och lira : )

Eftersom dagens uppdrag var avklarat tycke vi att det var dags att vända hemåt, men då hörde vi nåt komma springande bakom oss. Attack skrek vi och slängde oss åt sidan i allra sista stund ; ) Det var ett grått, fult, fett, argt, hårigt, farligt djur som var efter oss. Det gjorde flera försök att attackera, men graciösa som vi är lyckades vi parera dem ; ) När vi äntligen satt oss i säkerhet i Malins korridor fick vi en bild av odjuret! Spana särskilt in nithalsbandet och de hemska HUGGTÄNDERNA!! De är inte att leka med ; ) hoppas vi kan sova i natt utan att drömma en massa mardrömmar.. Det bör tillägas att odjuret satt på vakt i en halvtimma utanför dörren, får hoppas att det är borta tills imon!

image45


Ganska likt en katt?!

Trerätters middag!

Nu är vi mätta och belåtna efter Ann-Sofies goda middag!
Hon har ju nu avverkat sitt första krav som vi krävde, efter hennes svek när hon åkte iväg på skidsemester!
image42


Till förrätt blev det toast med baconkrisp, sallad och parmesanost.

image43

Varmrätt blev baconlindad kyckling i purjolökssås

image44

Och till efterrätt bjöds det på pannacotta

Nu sitter vi och tittat på pretty women och har upptäckt ett fel!
I en scen tar hon av honom slipsen, i nästa stund är den på igen i några sekunder, för att sedan vara av igen!
skumt det där eller är det hokus pokus?


Party på Centrum

Igår så hände det igen... Utgång på Centrum, som än en gång blev en stor succse :D Vi började hemma hos mig (Emma) med att äta mat och dricka lite alkoholrelaterade drycker ;)... Det var Jag, Malin och mina två bästa vänner från Göteborg Sandra & Sofia, som var riktigt på G... Eftersom Ann-Sofie hade besök av sin lillebror kunde inte hon hänga med ut och när vi tyckte att dom skulle komma över på förfesten så ville de inte det... Detta fick hon betala dyrt för vill jag lova för vi tog spriten med oss och gick upp till henne istället :P Och innan vi stormade in i hennes lilla lägenhet lurade vi skiten ur henne genom att säga att vi var från Jehovas Vittnen och att vi ville prata lite med henne lite :P Det var en skraj Ann-Sofie vi mötte sedan när hon förstått att det var ett skämt:P Tack vare detta skämt känndes det som att vi gjorde ett gott första intryck på hennes lillebror Fredrik:D

När klockan började närma sig utgång hade Malin backat ur och det blev endast tre glada GÖTEBORGARE, som drog ut på stan.... När vi kommit in på centrum och hängt av oss jackorna vem möter man inte då om inte Johannes och Robert... (Man går aldrig säker i denna stan längre...:P)... Jag försökte förklara för Robert att det troligtvis inte spelade någon större roll om han hade två eller tre uppknäppta knappar på sin tröja, men jag vet inte om han hörde mig i den höga musiken:P

Nu var det äntligen dags att börja dansa och detta gjorde vi sedan hela natten lång.... eller i alla fall tills en kvart innan dom stängde:P... Det märktes att inte övriga Dalvikseliten var ute för på hela kvällen kom det inte en enda Magnus Uggla eller Linda Bengting låt på hela kvällen:( Däremot så spelades det HV 71 låtar stup i kvarten lite irriterande tyckte vi som bara har plats för FRÖLUNDA i våra hjärtan...

För att sammanfatta kvällen så var den sjukt kul och Centrum är det bästa stället i hela Jönköping....och jag kommer att sakna mina gamla klasskompisar från Gymnasiet grymt mycket när dom senare idag kommer att ta bilen tillbaka till Göteborg....

En varning till alla bloggläsare!

Om ni någon gång i livet får för er att spela vem vill bli miljonär... och behöver ringa en vän... då får ni under inga omständigheter ringa Ann-Sofie!!!

När vi igår kväll fick för oss att spela lite var det ständigt hon, som hindrade oss från de tre miljonerna hoppas att ni tar denna varning på största allvar för annars kommer ni precis, som vi att gå hem utan vinst...

Är Jessica splitt splattande galen?

Hur har detta gått till egentligen? Idag hände det. Har Jessica kommit i ett tidigt stadie av klimakteriet. Hur detta utspelar sig, kan i inte komentera vidare. Det som har hänt ikväll på Dalvik kommer att stanna här!

Ett gott skratt förlänger livet och Jessica är bra på att ge oss sånna!

Dalvikselitens favoritpojkar

image41image40

                       Ann-Sofie ♥ Niclas                                                                  Emma ♥ Erik


image38     image39

                         Jessica ♥ Johannes                                                              Malin ♥ Stefan

Fyra lyckliga AT studenter

Idag firas det me dunder och brak. Det som vi inte troded skulle hända, hände! Fast vad kan man vänta sig av eliten. Vi hade ju inte vart eliter om vi inte vore bäst. Allihop klarade vi hemtentan så nu ska det firas med kladdkaka. Så nu är det party hela natten :). Emma och Ann-Sofie står nu i kladdkakssmeten, medans Malin och Jessica pluggar. Så snart blir det kladdkaka.

Över till händelserna i går  kväll:
Som vi skrev så var vi på besök hos Johannes och tittade på hockey och HV vann. Som väntat, men vi är säkra på att det redan e uppgjort. Kalrt de vill tjäna pengar på alla som tittar. Däerför avgörs det hela i sjunde och sista matchen. Vinner då HV ska vi ut på stan och fira.
Inte nog med att vi kollade på hockey. Vi grillade marsmallows också. Eller ock som Ann-Sofie hade uttryckt sig. Jessica missförstod lite i hur man skulle äta dessa och det resulterade i följande bild:

image36


Kladdigt värre!


 

image37




 


PS.

Dagens skämt:

Jessica anser sig vara graciös! Har ni hört något dummare? Det har inte vi iaff. Sov gott. DS.


Utmattade

Tro det eller ej. Dalvikseliten har fått idetorka. Vi är helt slut och har förbrukat alla våra 1600 ord. Just nu ligger vi på 10 % reserven. Vi sitter nu hos Jessica och väntar på att vi ska gå till Johannes och titta på HV71. Dalvikseliten sitter och tittar på när Jessica äter mackor. Waljes grova ska det vara enligt henne. Den tösen verkar inte ha någon botten i sin mage. Hon kan käka i princip hur många bitar Waljes grova som hellst. Inte nog med det, hon ska ha 3 digestivekex efter med. Så är det varje dag! Men Dalvikseliten tycker om henne iaf.

Som sagt, det är verkligen idetorka här. Det är nog dags att dra till Johannes nu. Vi ska bänka oss framför tv:n och bara vila. Pluggandet har tagit hårt på oss idag.

Dalvikseliten ska träffa nya människor hos Johannes. Vi får se om vi överlever! Kan faktist vara farligt att träffa okända. Hoppas bara alla är snälla :). Ja det lär ni ju märka imon om de var snälla. DÅ har vi överlevt isf och kommer uppdatera bloggen igen.


Pluggar häcken av oss

Idag pluggar vi häcken av oss. Nu har i suttit sedan klockan tio och v är inte färdiga än. Idag har Dalvikseliten vart mycket effektiv av sig iaf när det gäller pluggandet. KAnske ovanligt för att vara oss, men vi kan faktist plugga med, även om det inte märks så ofta.

Nu ska vi fortsätta plugga. Ingen rast, ingen ro, ingen vila här inte!!! Fler uppdateringar kommer senare om vi orkar och om vi hunnit plugga färdigt.

En sju helvets dag

Dagen startade alldeles för tidigt för Dalvikseliten. Det ar tidig uppgång för oss och samling i entren HÖR NU :O 07.45. Så tidigt har vi inte vart uppe på flera veckor. Tröttast av oss alla var nog ändå Jessica. Benen bar henne knappt till skolan idag. Hon hade handbromsen i hela vägen ner för backen. I och för sig kan det vara bra att ha handbromsen i i nedförsbacke så det inte går för fort, men på plan mark var det ingen höjdare. Vi andra fick släpa benen efter oss med, allt för att Jessica inte skulle komma för långt på efterkälken.

Väl i skolan hade vi två föreläsningar på förmiddagen. Det hela startade med att vi höll på och komma försent. Vi åkte upp till nionde våningen för vi trode vi skulle vara där, men nej då. Självklart hade de bytt till femte våningen så det var bara att åka ner. Tack gode gud för att vi inte tog trapporna sa Jessica, för benen bar ju henne knappt. Sen slog klockan äntligen 12 och vi skulle kka lunch. Utsvultna som vi var, så rusade vi ner till lunchrummet. Till vår besikelse var det alldeles fullt, så det hela slutade med att det blev picknick på golvet i korridoren. Fast där fick vi trevligt sälskap av Tom, Peter och Ola. Men de tröttnade tidigt, för Tom fick betongsmak i rumpan, tur att vi had elite mer fett att sitta på. En och en halv timma senare startade helvetet. Pigga och laddade var vi för föreläsning igen, men så fort vi kom in i klassrummet rasade hela världen samman. Vi blev helt trötta och bättre blev det ju inte av att vi hade en grå ensamstående mamma framför oss, som skulle göra det hela intressant. Efter några timmar när vi hade gjort allt vi skulle göra stack vi. Den grå tanten hade sagt att vi inte fick gå förrän alla hade en grupp att vara i. Men dalvikseliten var ju redan fyra och fler fick vi ju inte vara. Hon tillät oss tillslut att gå när hon insåg att det inte fick platts någon mer.  Då var vi redigt trötta på henne efter att hon hade dissat vårt ämne totalt :(.

På hemvägen stannade vi vid hemköp för att handla lite mat. Ann-Sofie och Jessica festade på en piggelin och blev kvar lite längre på hemköp än Malin och Emma. De åkte mes bussen diret hem till Dalvik. Ann-Sofie och Jessica gick till bussen och upptäckte att 10:an gick hem. Hurra sa vi. Lite mer åktur för pengarna och vi var glada, men detta ångrade i snart. Bussfärden började ganska bra, men efter en stund blev det emst kaos. Först missade han en hållplatts och efter det, så gasade busschaffisen på och körde mot rött ljus. HJÄLP skrek vi längre bak. Inte nog med att han körde mot rött ljus, vid rödljuset stod det en moped som snällt ahde stannat och höll sig till trafikreglerna. Busschaffisen höll på att köra över henne, men han väja precis innan. Tur att han klarade det och att inga andra bilar hade börjat köra för då vet vi inte hur det hade slutat.

Äntlugen hemma och välbehållna, träffade vi tjejen so hade 20 års fest i lördags. Glada hejade vi på henne och mindes lördagskvällen och skämmdes endel. Sen var det vilopaus för oss alla och någoon pluggade säkert ensam.

Nu sitter vi här, Ann-Sofie och Jessica helt slut. Benen bär oss inte längre. Emma och Malin har trotts vårt gnällande modet uppe och är ganska pigga. Emma och Malin kan ju inte va trötta, de hänger  framför Desperate Housewife helt insjunkna i serien.

Imorgon är vi lediga, men då blir det plugg hela dagen. fast vi tar oss sovmorgon. Inget plugg här innan klockan 10. Vi ska sova!

image35

Lunchpicnick i korridoren!

Måndag igen.. och vi ska göra något alldeles oväntat!

Måndag är värsta dagen på veckan, enligt Dalvikseliten.. Och till råga på allt var vi tvugna att gå upp tidigt oxå.. Grupparbete i skolan hela dagen var det tänkt, men som tur var blev det bara en halvdag : )

Lite uppdateing från senare på lördagskvällen: När vi hade töttnat på alla människor som kom till Robert och Johannes på förfest, beslutade vi oss för att börja knacka dörr i E-korridoren. Turligt nog hittade vi en trevlig tjej några dörrar bort som fyllde 20! Vi (Ann-Sofie oh Jessica) blev inbjudna.. Eller kanske var det vi som bjöd in oss själva? ; ) Jaja, men ser man en skål stor som ett flygande tefat fullt med godis är det ju svårt att inte störta in. Och vi gjorde faktiskt rätt för oss.. Två presenter överlämnade vi. En senapsflaska ifrån Johannes och ett ägg med ett rött hjärta på från Robert - saker hon alltid hade önskat sig! (Hon hade faktiskt ingen senap hemma). 

Efter lite mer dans och gitarrspel gav vi oss av till Centrum med halv tolv-bussen. Tittade in på en 25-årsfest på vägen till bussen, men eftersom det var dåligt med godis sprang vi snabbt därifrån. När vi kom in på Centrum var Ann-Sofies första fråga till de som jobbade:

- Hur gammal ska man vara för att komma in här?? 
- 20
- Ett glädetjut utbröt (Ann-Sofie är bara 19 år 11 månader och två veckor)

Efter ett rejält schlagermedley var vi alldeles slut och åkte hem till Johannes å festade vidare på korv och glass : ) 

Det var nog det mesta av det som hände i helgen. Söndagen var nämligen en slappdag. Eller lite nytta gjorde vi, vi städade ju faktiskt.. Och Ann-Sofie tog mod till sig och åke till Ryhov och besökte NIcke Nyfiken. Vi andra satt spända hemma och väntade, men vid 22-tiden fick vi beskedet att hon hade övelevt och vi kunde sova lugnt.

Åter till idag. Man skulle kunna säga att det är dagen D, dagen då det händer. Dagen då vi ska göra det vi borde göra varje dag, men som vi nästan aldrig gör. Senast vi gjorde det var i början av mars någon gång, men nu är det dags igen.. Spännande, men inte så kul.. Vi ska nämligen plugga!!!! Usch och fy.. Tur att man inte behöver göra det så ofta ; ) Uppdatering kommer om hur det går. Kan ju meddela att Jessica och Malin gjorde ett tappert försök i eftermiddags, men det slutade med att de låg och snarkade i varsin soffa. Får se hur de går nu. Snart börjar ju Sjukhuset och Anna Pihl - tur att de har långa reklampauser så kanske vi får nåt gjort ; ) 

Fest

Nu är det fest och livet är som bäst :).
Tre killar sitter i soffan och pillar :).
De ärlskar maggnus uggla alla tre, sitter och gungar på sned.
Johannes försvann så nu blir det fest minsann
Vi bestämmer musiken och ingen blir besviken :)
Johanna och Sven valde grabben han med skabben.
Han e yngst och säkert tyngst ;)
Han e stark som dmark
Nu är det gyllene tider, vi jobbar så det svider

Nu är det ute me oss, tack och hej leverpastej

Ett extra tack till Johnny, Lundahl och Peter 

Innebandynatta

Igår kväll 20.44 gav Ann-Sofie och Malin sej av mot Norrahammar på en spännande resa. Vi viste att vi skulle hoppa på buss 25 men sen lämnade vi ödet i våra händer. När vi åkt en bit mötte vi en tjej, som också skulle till innebandynatta och tita på team jii-huu. En tjej framfrör oss i bussen frågade oss vart vi skulle av. Vi svarada glatt att vi skulle av i Norrahammar nedanför en backe som vi skulle gå upp för. Hon bara skrattade och försvann av bussen. Där satt vi ensamma och övergivna :p. Tre vlise tjejer i Norrahammar :p. Vi klev av bussen nedanför en backe och började bestigningen. 40 minuter senare stod vi utanför sporthallen och var glada att vi hittat rätt med den gång.
När vi väl kom in satt team jii-huu laddade för att snart spela sin första match. Tyvärr förlorade de den och vi fortsatte resan hem till tränaren. På vägen hem till tränaren gick vi lös på Jag ljuger så bra, så hela bilen gungade. Väl framme blev ANn-Sofie och Jessica lite trött fram vid tolv, så vi gick till sängen och la oss. Somande en stund, innan det var dags att åka tillbaka till sporthallen för att tema jii-huu skulle spela sin nästa match klockan två. Den van de och vi väntade på att de skulle spela ststa matchen klockan 4. Tyvärr förlorade de den sista och gick inte vidare. Ann-Sofie och Malin blev ite trötta och sov igenom sista matchen :p. Så det kan gå. Ja i alla fall så hade vi en väldigt lyckad natt :).
Nattens bästa spelare var självklart Jessica :). Vad vore team jii-huu utan en dalvikselit?

Vi landade på Dalvik vid fem på morgonen. Då det var dags att sova en stund :). För ikväll är det utgång igen ).

Vi sänder en extra tanke till Nicke-Nyfiken som blivit inlagd på sjukan, men kommer hem idag :).


Mätta och belåtna

Nu är vi mätta och belåtna efter en mycket efterlängtad taco middag!
Nu sitter vi och slappar i soffan, och samtidigt samlar krafter till ikväll.
Då är det Malin och Ann-Sofie som blir hejaklack till innebandylaget Jessica ska vara med och spela i. ¨
Första matchen börjar kl 22.00 så vi får se hur länge vi orkar heja på! ; )
Mer uppdatering om hur det går för dom kommer senare eller i morgon.

-Tack och hej leverpastej!

Kårkväll = tråkkväll (fast lite kul ändå)

Nu har vi precis vaknat efter tre timmars vila.
Gårdagen tog knäcken på oss men var det verkligen värt det?
För att börja med det roliga så var det allt innan Hv förlorade och hela världen gick under (för vissa iaf).
Sen gick det bara utför...
Stefan och Jessica blev portade från kåren,

- här kommer ingen in utan giltigt kårleg eller vanligt leg.
- men schysta då? (alla log det sötaste de kunde : ) )
- NEJ! vi är stenhårda ikväll. Det är ni själva (studenterna) som har bestämt att det ska vara såhär.

Så det var bara att vända hem och hämta grejerna.
Jessica tänkte tjäna in lite tid och tog cykeln ner för backen, smart tjej *not*
Det var bara skitmusik, förutom de som spelades på vårat önskemål.
Tidig hemgång vid sista bussen var det tänkt, men då blev Jessica portad ännu en gång.
Cykeln fick inte komma med på bussen så det var bara att börja gå.
Ingen intjänad tid här inte!


 
Marcus "sötast" av alla på festen. Undra om det beror på allt godis han ätit i sitt liv. Han tyckte väl inte att vi var så söta så han gick och hämtade lite godis från sin Haribo bil : ). Nu är han välkommen på alla våra förfester i fortsättningen.



Haribo det smakar bäst, det gör livet till en fest. Ååå Haribo!

På kvällen övade vi smilegubbar. Ska försöka sälja dom till msn : )


 : P                                :O                                 : *


Förfest me hockey

Marcus var här(a) och vi blev kära.
Godis dela han ut tills hela haribo tog slut.
Godis flög kors och tvärs och vi skrev en vers.
HV 71 är bäst, dom förgyller vår fest :).
Vi hade ganska tråkigt, så det blev lite bråkigt.
Vi går på cola och dextrosol, men pucken går ändå inte i mål.
Johannes han kan dricka öl minsann.
Killarna e fulla och börjar lulla.
Nu blev det en paus så därför åtrekommer vi snart.
Inte en enda puck kom i mål och vi hörde ett sorgligt sorl.
Snart börjar kåren, undra vem som ska bäras hem på båren.
In te blir det vi.
Cola cola är vårt nya motto för det rimmar på lotto.


fika i de gröna

Idag kollade vi ut och solen sken och tankarna ven
bestämde oss att samla alla de sköna för en fika i det gröna
Vi gick till parken och satte oss på marken
Solen slutade lysa och vi började mysa.. ööh förlåt frysa : P
Ann-Sofie bjöd på saft och kaka synd att ni inte fick smaka
kakorna åt vi upp och sedan letade vi smulor med en lupp
Sedan kom en silvrig saab och sa hej och god dag
tog Jessica och försvann och sedan blev det lungt minsann
samtidigt som Nicklas klagade över ont i nacken fick vi andra bestiga backen
det gick inte fort men nu är det gjort
kvällen avslutades med Anna Pihl  och Ann-Sofie blev ostabil
tur att hon hade följe hem, i natt blir det säkert mycket mys och kläm ; )
Dalvikseliten tackar för idag, oj vilket bra lag
sov gott, undvik shot
händerna på täcket så slipper du läcket
är nattmössan på så blir inte örona blå

slutligen ett hett tips ät inte chips
image20

Efter många försök lyckades vi få till en bild där vi alla fick plats

image21

utsikten

"Fy f*n vad rädd jag blev"

Att lämna Dalvikseliten gör man inte ostraffat, det har Ann-Sofie fått erfara ;) Planeringen började redan på förmiddagen, då vi satt i Emmas korridor och fixade en ny fondvägg till vår söta lilla vän :) De som gick förbi kollade lite skumt på oss.. Undra varför?! En go grabb önskade oss iaf lycka till :P

20.15 anlände vi (Emma och Jessica) till Ann-Sofies lägenhet.. (så här i efterhand ångrar hon nog att hon gav oss nyckeln, men blommorna överlevde iaf) Då var väggen redan inklädd och vi började med att gillra ett överfallslarm. 20.30 kom Malin och kameran tejpades fast i soffan för att allt skulle kunna dokumenteras ;) 20.39 sattes kameran igång och den eviga väntan inne på toaletten började. 4 minuter och 10 sekunder senare öppnas dörren.. Överfallslarmet satte igång att tjuta och ett vrål kom ifrån Ann-Sofies mun..WOOOOOAAAA Hjälp, nu hade vi svårt att hålla oss för skratt ;) c:a 30 sekunder senare har hon löst problemet, det blir tyst och Ann-Sofie pustar ut.. PUUUUUUHHHH. Nu småfnittrar hon och tar av sig ytterkläderna, stiger in i lägenheten och världens största smile :D tills övriga eliter störtar ut från toan och Ann-Sofie får sin andra hjärtattack denna kvällen.. De enda orden hon lyckades få fram var: "FY F*N VAD RÄDD JAG BLEV

Vi har haft en riktigt bra dag.. Å avslutningen var den bästa!!! Vårat bus gjorde verkligen succé och det tog nog en halvtimma innan Ann-Sofie var helt återställd igen.. Tror aldrig hon vågar svika oss igen :D



Hoppas kunna lägga ut tjuvfilmningen sen med ;)


Kåren...

Det är onsdag och vi har ingen lektion på torsdag.....  dessutom måste vi ju reta Ann-Sofie lite eftersom hon är i fjällen och gottar sig... så vi bestämde oss för att göra precis som många andra onsdagar....KÅREN!!!

Det började tidigt hemma hos Emma, med förfest som varade länge och alkohol, som gick rätt upp:S När Jag, Malin och Jessica hade festat en stund kom Jonas, Henke och Stefan...

Nu började det att bli riktigt kul och snack om HV71 och fotboll samt en hel del andra roliga samtalsämnen kom upp... Höjdaren var ändå när Jessica grundlurade Henke när hon ringde från Radiotjänst i Kiruna:D  Det var ungefär vid denna tidpunkt, som vi alla kom på att det var dags för oss att skaffa en gemensam blogg, så att vi skulle få chansen att förmedla alla våra tokigheter till omvärden:O

Sedan fick vi bråttom som bara den när vi upptäckte att bussen snart skulle gå vi sprang till bussen och någonstans på vägen tappade Stefan sin telefon:( men vi hann med bussen i alla fall...

Väl nere i centrum var det dags att promenera till kåren för att dansa loss till "hur svårt kan det vara" och en massa andra bra låtar...

På kåren träffade vi även en hel del av våra klassisar och även Nicklas och hans kompisgäng..... vi dansade natten lång och när klockan närmade sig halv två fick vi nog då vi inte orkade dansa ett enda steg till..

Då var det bara att gå upp för den evigt omtalade Dalviksbacken och sedan raka vägen in i sängen.....

SNÖBUS PÅ DALVIK!

Vi går inte till kåren varje onsdag trots att många kanske tror det...ibland så stannar vi hemma och är lite seriösa, dvs och leker ute i snön:P Vi gjorde en snömur, bakade in Jessica i snö och åkte sopsäck så att det bara visslade om oss:P

Snömurnen vi byggde framför Johannes parkeringsplats

Emma och Ann-Sofie fular sig:P

Emma och Jessica dansar en ny version av Lena PH

Emma hittar en liten snö Jessica

Jessica och Malin på bushumör


Det blev en väldigt rolig kväll trots att vi inte gick till kåren och man ska inte glömma att man inte är vuxen förän man har fri tillgån till sitt barnasinne.... och vi är på god väg:P

Köpa grisen i säcken och chansa?

Vi besökte 2000 grisar i den lilla, lilla staden Skara.... Där träffade vi Grisbonden Anders och hans grisar...Nasse 1,2,3,...osv:P

Trots att det inte luktade så gott kom vi till skott och designade med hjälp av två gulliganer en kärra så fin att en bonde aldrig tidigare skådat något liknande;)





Benlöse Pär & Synskadade Doris träffar Lars Lejon!

Ett projekt skulle göras... vad skulle möjligtvis vara roligare att skriva om än vår fantastiska lekplats, som vi har här uppe?
Svar= INGENTING!

Därför beslöt vi oss Ann-Sofie, Jessica och Emma att vi skulle kontrollera om Statsleken var tillgänglig för barn med olika funktionshinder... För att kunna ta reda på detta var vi självklart tvugna att gå dit och provleka och ojojoj så kul vi hade:P



Tillsammans kämade vi för barns rätt till fri lek och gjorde en film om detta, som borde ses av alla levande på denna jord

Historian bakom Dalvikseliten!

En gång för länge, länge sedan den 21/8-2007 träffades vi allesammans i skolan, nervösa och spända på vad som skulle vänta oss tre år framöver...

Från början så var det bara två super studenter, som bodde uppe på Dalvik. i Jkpg....Emma & Jessica. Ryktet spred sig ganska snart om hur bra vi hade det där uppe och strax efter började folktillströmmningen i farlig fart:P och jakten på kompisar, som platsade i vårt coola gäng startade....;)

Ann-Sofies första kommentar när hon kom till skolan var att nej jag kommer ALDRIG att kunna umgås med någon i min nya klass! De verkar vara ett gäng med elaka skitstövlar och mamma vill inte att jag ska prata med okända:P  Det hon inte visste var att tre månader senare skulle livet ha tagit en ny vändning när Lars Lejon och Synskadade Doris tagit henne under sina vingar och strax efteråt bildades DALVIKSELITEN!...




Några månader senare kom även vår trupp att breddas när vi fick vårt nyförvärv MALIN:D Sedan dess har vi hållt ihop i vått & torrt och det kommer vi att fortsätta med tills döden skiljer oss åt;)




KÄRLEK= DALVIKSELITEN♥

RSS 2.0