Drinkpinnar av is är det inte alla som har

Idag gick vi en sväng på stan i det fina vädret, men helt ofarligt var det inte. Ann-Sofie blev först nerslagen av en tant på bussen, som gav henne en rak höger. Sen blev Jessica nästan överkörd av en gubbe på cykel. Fast läskigast av allt var nog grabben om kom fram å flåsade Ann-Sofie i örat ; )

Innan vi åkte hem igen satte vi oss och åt glass i solen, det var gott : ) Då träffade vi våran klassis Evelina oxå och det var ju trevligt!

Efter lite plugg på eftermiddagen tyckte vi att vi var värda en stor fet pizza, eller en liten en iaf. Blev ju bara en barnpizza, fast med extra extra : ) De börjar känna igen oss på Dalvikspizzerian nu å nu kollar de inte ens konstigt längre när vi frågar om vi får ta en klubba efter maten : P Det enda som chockade dem idag var nog att vi inte visste meddetsamma vad vi skulle ha, men det slutade ju nästan som vanligt ändå : )  

Nu har iaf förfesten börjat. Ann-Sofie sover i sängen och Malin och Jessica sitter halvdöda i soffan. Stämmningen är på topp heltenkelt ; ) Hoppas vi blir  lite piggare till kåren. Men med lite LInda å Uggla-låtar ska vi nog få upp pulsen : ) Å dessutom har vi ju drinkpinnar av is, så det kan ju liksom inte misslyckas : D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0