Måndag igen.. och vi ska göra något alldeles oväntat!

Måndag är värsta dagen på veckan, enligt Dalvikseliten.. Och till råga på allt var vi tvugna att gå upp tidigt oxå.. Grupparbete i skolan hela dagen var det tänkt, men som tur var blev det bara en halvdag : )

Lite uppdateing från senare på lördagskvällen: När vi hade töttnat på alla människor som kom till Robert och Johannes på förfest, beslutade vi oss för att börja knacka dörr i E-korridoren. Turligt nog hittade vi en trevlig tjej några dörrar bort som fyllde 20! Vi (Ann-Sofie oh Jessica) blev inbjudna.. Eller kanske var det vi som bjöd in oss själva? ; ) Jaja, men ser man en skål stor som ett flygande tefat fullt med godis är det ju svårt att inte störta in. Och vi gjorde faktiskt rätt för oss.. Två presenter överlämnade vi. En senapsflaska ifrån Johannes och ett ägg med ett rött hjärta på från Robert - saker hon alltid hade önskat sig! (Hon hade faktiskt ingen senap hemma). 

Efter lite mer dans och gitarrspel gav vi oss av till Centrum med halv tolv-bussen. Tittade in på en 25-årsfest på vägen till bussen, men eftersom det var dåligt med godis sprang vi snabbt därifrån. När vi kom in på Centrum var Ann-Sofies första fråga till de som jobbade:

- Hur gammal ska man vara för att komma in här?? 
- 20
- Ett glädetjut utbröt (Ann-Sofie är bara 19 år 11 månader och två veckor)

Efter ett rejält schlagermedley var vi alldeles slut och åkte hem till Johannes å festade vidare på korv och glass : ) 

Det var nog det mesta av det som hände i helgen. Söndagen var nämligen en slappdag. Eller lite nytta gjorde vi, vi städade ju faktiskt.. Och Ann-Sofie tog mod till sig och åke till Ryhov och besökte NIcke Nyfiken. Vi andra satt spända hemma och väntade, men vid 22-tiden fick vi beskedet att hon hade övelevt och vi kunde sova lugnt.

Åter till idag. Man skulle kunna säga att det är dagen D, dagen då det händer. Dagen då vi ska göra det vi borde göra varje dag, men som vi nästan aldrig gör. Senast vi gjorde det var i början av mars någon gång, men nu är det dags igen.. Spännande, men inte så kul.. Vi ska nämligen plugga!!!! Usch och fy.. Tur att man inte behöver göra det så ofta ; ) Uppdatering kommer om hur det går. Kan ju meddela att Jessica och Malin gjorde ett tappert försök i eftermiddags, men det slutade med att de låg och snarkade i varsin soffa. Får se hur de går nu. Snart börjar ju Sjukhuset och Anna Pihl - tur att de har långa reklampauser så kanske vi får nåt gjort ; ) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0