En sju helvets dag

Dagen startade alldeles för tidigt för Dalvikseliten. Det ar tidig uppgång för oss och samling i entren HÖR NU :O 07.45. Så tidigt har vi inte vart uppe på flera veckor. Tröttast av oss alla var nog ändå Jessica. Benen bar henne knappt till skolan idag. Hon hade handbromsen i hela vägen ner för backen. I och för sig kan det vara bra att ha handbromsen i i nedförsbacke så det inte går för fort, men på plan mark var det ingen höjdare. Vi andra fick släpa benen efter oss med, allt för att Jessica inte skulle komma för långt på efterkälken.

Väl i skolan hade vi två föreläsningar på förmiddagen. Det hela startade med att vi höll på och komma försent. Vi åkte upp till nionde våningen för vi trode vi skulle vara där, men nej då. Självklart hade de bytt till femte våningen så det var bara att åka ner. Tack gode gud för att vi inte tog trapporna sa Jessica, för benen bar ju henne knappt. Sen slog klockan äntligen 12 och vi skulle kka lunch. Utsvultna som vi var, så rusade vi ner till lunchrummet. Till vår besikelse var det alldeles fullt, så det hela slutade med att det blev picknick på golvet i korridoren. Fast där fick vi trevligt sälskap av Tom, Peter och Ola. Men de tröttnade tidigt, för Tom fick betongsmak i rumpan, tur att vi had elite mer fett att sitta på. En och en halv timma senare startade helvetet. Pigga och laddade var vi för föreläsning igen, men så fort vi kom in i klassrummet rasade hela världen samman. Vi blev helt trötta och bättre blev det ju inte av att vi hade en grå ensamstående mamma framför oss, som skulle göra det hela intressant. Efter några timmar när vi hade gjort allt vi skulle göra stack vi. Den grå tanten hade sagt att vi inte fick gå förrän alla hade en grupp att vara i. Men dalvikseliten var ju redan fyra och fler fick vi ju inte vara. Hon tillät oss tillslut att gå när hon insåg att det inte fick platts någon mer.  Då var vi redigt trötta på henne efter att hon hade dissat vårt ämne totalt :(.

På hemvägen stannade vi vid hemköp för att handla lite mat. Ann-Sofie och Jessica festade på en piggelin och blev kvar lite längre på hemköp än Malin och Emma. De åkte mes bussen diret hem till Dalvik. Ann-Sofie och Jessica gick till bussen och upptäckte att 10:an gick hem. Hurra sa vi. Lite mer åktur för pengarna och vi var glada, men detta ångrade i snart. Bussfärden började ganska bra, men efter en stund blev det emst kaos. Först missade han en hållplatts och efter det, så gasade busschaffisen på och körde mot rött ljus. HJÄLP skrek vi längre bak. Inte nog med att han körde mot rött ljus, vid rödljuset stod det en moped som snällt ahde stannat och höll sig till trafikreglerna. Busschaffisen höll på att köra över henne, men han väja precis innan. Tur att han klarade det och att inga andra bilar hade börjat köra för då vet vi inte hur det hade slutat.

Äntlugen hemma och välbehållna, träffade vi tjejen so hade 20 års fest i lördags. Glada hejade vi på henne och mindes lördagskvällen och skämmdes endel. Sen var det vilopaus för oss alla och någoon pluggade säkert ensam.

Nu sitter vi här, Ann-Sofie och Jessica helt slut. Benen bär oss inte längre. Emma och Malin har trotts vårt gnällande modet uppe och är ganska pigga. Emma och Malin kan ju inte va trötta, de hänger  framför Desperate Housewife helt insjunkna i serien.

Imorgon är vi lediga, men då blir det plugg hela dagen. fast vi tar oss sovmorgon. Inget plugg här innan klockan 10. Vi ska sova!

image35

Lunchpicnick i korridoren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0