Dalvikselitens återsamling!

Måndag igen och efter en lång ledighet var vi återigen kompletta:D Vi var tvugna att ta igen allt, som vi missat under veckan vilket resulterade i en full späckad dag... Det började med skola från 10-13 efter denna långa slitsamma dag var Ann-Sofie tvungen att bege sig av hemmåt ensam och jätte nyfiken :P eftersom vi (Emma Malin & Jessica) var tvugna att planera lite födelsedagsbus för Ann-Sofie som fyller 20 på onsdag:D

Vi började med att besöka ungdomsmotagningen för att skaffa lite säkerhet till vår lilla vän utifall att det skulle behövas inom en snar framtid ;) Därefter gick vi till Apoteket för att köpa en present som faktiskt var lite av en present både till henne och till Nicklas....ÖRONPROPPAR så nu kanske vi slipper höra gnäll om att han snarkar som en gris nätterna långa.... Vi vet dock att han själv inte kan ha det allt för lätt för Ann-Sofie snarkar minst lika mycket även om hon vägrar erkänna det själv:P När detta var klart gick vi till en godis  affär och köppte nästan 2,5 kg godis.... Sedan ansåg vi att hon var tvungen att få en födelsedagstårta så iväg till hemköp bar det och köpte lite tårtsaker och 3 kg potas för att tillsammans med godiset lägga i den fina fotpallen som Jessica hade köpt på IKEA helgen innan...

När vi äntligen ca 1 timme senare kom upp till Dalvik gick vi till malin för att baka tårta och fixa paketet (Bilder på detta kommer att finnas inom kort) Sedan lurade vi Ann-Sofie lite och år tårta och godis i stora lass...;)

När  vi gjort detta var vi så mätta att vi kände att det var dags att springa bort lite kalorier så ner för dalviksbacken gick det i en farlig fart och sedan spelade vi fotboll i flera timmar... Turligt nog så hade Johannes kommit med bilen så vi kunde allihop få åka med upp för att sedan grilla korv hemma hos honom(Tror han har ångrat att han berätta för oss att han hade grill ;))

Det var alltså korvgrillning tillsammans med lite allsång, som avslutade en väldigt lyckad kväll... Och fyra trötta dalvikstjejer gick till sängs för att sova ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0