Dalvikseliten fixar de bästa presenterna

Idag samlades hela elitgänget och några av deras fans för att fira Malins födelsedag :) Det blev en massa god mat på Pallas Athena och så en fin present förstås! Hela natten hade tre eliter suttit uppe å kämpat med att brodera och svurit långa ramsor över tjockt tyg och jobbiga nålar. Så här i efterhand ställer vi oss frågan om det inte hade varit bättre att köpa ett twisterspel i affären, men det är klart att det är ju inte lika fint och personligt som ett hemmasytt :) Dessutom kan man ju få välja egna ställningar om man gör ett eget spel :P Lek och smek fick det heta och jag tror Stefan blev lika glad som Malin.. Han hade i alla fall inte tid att träna ikväll.. undra varför?! ;-) Lite besvikna blev vi förstås när Malin inte ville bära runt den fina spelpåsen på stan, fast vi kan ju förstå henne :P (bilder kommer inom kort)

Vi firade ju även en annan gosse i helgen, eller ja det var väl snarare en man, nämligen Robert. Han hade rest bort så vi passade på att måla en fin liten tjej som stod och knackade på balkongdörren när han kom hem.. Tog ngn dag innan han drog upp persiennerna, men när han väl gjorde det fick han en rejäl överraskning.. Riktigt snygg tyckte han, men han gillade inte riktigt köttbullehåret i armhålan :P Men han är ju en händig man så han kunde raka bruden och nu sitter hon på hedersplatsen i lägenheten :)

Verkade som det blev två lyckade födelsedagspresenter!! Men det var väl väntat eftersom dalvikseliten aldrig misslyckas ;-) Hur som helst har vi konstaterat att det är tur att man bara fyller år en gång om året för fler sömnlösa nätter med födelsedagsförberedelser klarar vi inte av ;-)

GRATTIS MALIN!!!!

Dalvikselitens alldeles egna MALIN fyller år idag!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTISKRAMAR FRÅN RESTERANDE DALVIKSELIT

Fortsättning...

Fredag: Det var två flitiga elever och Johannes som satt i anatomirummet och studerade hjärnan, skelettet och muskler in i  minsta detalj... Därefter gick de tre turtiduvorna och lyxade till det hela genom att äta på restaurang.... Den stackars Johannes hade oturligtvis nog föreläsning och medans han satt där och torterades av siffror fortsatte de två studenterna plugga, men nu hade nervositionen stigit för om en liten stund skulle de tillsammans med sin personliga beskyddare bege sig till IHH där A-S skinkor och Emmas macka spenderat en aning kylig natt tillsammans....

Lördag: A6 here we come A-S, Jessica och deras BG/ chaffis Johannes åkte till A6 för att handla lite grejer av hemlig karraktär... sedan var det en mysig taccokväll a'la Johannes, Jessica och det tredje hjulet A-S ;) Sedan begav de sig till Helan & Halvans lägenhet för att smaska på en väldigt god tårta, som sedan följdes av en del bus målning, men det kan vi inte berätta mer om än:P

Söndag: På olearys och kollade på fotboll, personalen där var mycket otrevliga där när vi bara beställde dricka och inte mat... Nu sitter nästan hela eliten (- malin) och BG Johannes och spelar Alfapet och planerar ett annat litet bus som ska ske på tisdag... men som ni förstår så kan vi inte berätta några detaljer  om detta heller:P

Skepp o hoj ha det nu så skoj:D


Var kommer Ann-sofies skinkor sova i natt?

Vi sitter här tre dalvikseliter och undrar hur det ska gå för Ann-Sofies skinkor.. var är de egentligen? inte i lägenhet f-301 iaf.. Undra var de ska sova i natt??!! Uppdatering kommer förhoppningsvis imorgon om vi kommer i kontakt med dem då.. Nu är de okontaktbara :P Hoppas någon snäll ekonom tar hand om dem annars kommer de nog få en kall natt ;-)


vi bara pluggar och pluggar

Vi har under veckans gång konstaterat att vi inte längre gillar anatomi... det är för mycket att ta in och resultatet av detta är att våra hjärnor är sprängfyllda av information och trots detta kan vi inte en en bråkdel av allt vi ska kunna... Vi kan väl erkänna att vi förra vårterminen var lite slappa av oss... men nu gör vi inget annat än o pluggar... vi kan inte ens bege oss ner till kåren som vanligt eftersom lärarna envisar med att ha föreläsningar hela torsdagarna:@ I lägenhet F301 spyr vi över allt som har med anatomi o göra!!!! och tar inte detta slut snart är det nog stor risk att det blir pedagoger av oss allihop (vi har hört att dom inte pluggar någonting, vilket är en livsstil som passar oss:P)

Kåren igår, skola idag....

Igår kväll var nästan hela eliten laddade till tusen... några av oss hade laddat inför besöket i flera dagar och när kvällen kom var  3 av 4 på full gång:P De två som skulle vara nyktra blev snabbt en och efter ett parti med spelet med andra ord var vi redo för att dra ner på kåren... När vi nästan kommit fram hände det som inte längre kommer vara möjligt om 2 år.... en icke markerad uphöjning i marken gjorde att Synskadade Doris som glömt glasögonen hemma gjorde en mycket grasiös, men snabb mellanlandning på marken:P

Kårkvällen började bra och det dröjde inte länge försen eliten, som tro det eller ej hade lämnat fanklubben hemma släppte loss på dansgolvet.... Helt ifrån ingenstans hittade vi sedan The Ark (alla utom ola salo):( och nu är både Emmas och Malins overaller signerade med tre autografer:D

När klockan närmade sig tolv började dock vissa av oss (De som hade pojkar liggandes och väntade på dem när de kom hem) bli väldigt trötta och tog tolv bussen hem..... men festprinsessorna Ann-Sofie och Emma stannade kvar och tog sista bussen tillsammans med vår egen Securitasvakt, som nu vakar över oss när vi blivit så himla populära;)

Sammanfattningsvis kan man säga att kvällen var lyckad trots att linda bentzing inte spelades  på hela kvällen:( Idag däremot kändes det  lite segt när klockan ringde, men det vara bara att bege sig upp och ner till skolan(ett idiotiskt fenomen att ha föreläsning på torsdagar!!)


Dalvikseliten = loosers

För en gångs skull måste vi faktiskt erkänna oss besegrade. Det känns tungt att behöva säga det, men vi hoppas att en kväll hemma hos henke ska få oss ur den djupa deprition vi nu befinner oss i. Det hela började med att vi bjöd upp till kamp igår: "Du är utmanad: Infinn dig i lägenhet f103 kl.20.00 för en kamp mellan kvinna och man.. Vänta dig en blodig strid ;-) vågar du komma? Annars blir du kallad råtta resten av livet! /dalvikseliten"

Fyra killar kontaktades, tre vågade komma, den fjärde var en råtta. Robert undrade redan från början varför vi ville utmana dem när vi redan visste att vi skulle förlora.. Å i efterhand kan man ju faktiskt fråga sig det.. Vi hade ju inte planerat med att Robert är så kvinnlig som han är (t.o.m. dalvikseliten ligger i lä för hans kunskaper). Hur som helst så ägde de oss! Grattis grabbar! eller man kanske ska kalla er alla för män nu ;-) Kanske ska nämna att vi speladfe spelet kampen mellan kvinna och man, kan vi rekommendera!! men kör inte med för många pjäser, för de blir rätt långtråkigt.. Och försök inte fuska för det märks när man har pluggat på frågorna ;-) 

Just nu sitter vi i skolan och har lunchrast.. Kul att träffa alla klassisar igen.. är ju över en vecka sen vi var här senast.. Nu hinner vi inte skriva mer här utan vi ska upp till femte våningen och gå på en föreläsning om neurologisk undersökning!! låter spänande... Vi har gått i skolan från 8.30-16.00 idag. Känn på den ni ;-)

Tjipp å hej!!

PS. vi har fått en påse med block, almanacka å bäst av allt: en kortlek!



Skogens guld

Efter ett par timmars plugg, bestämde vi oss för att ta en lång promenad. Den blev mycket länge än vi tänkt oss och mycket mer spännande.

Den första personen vi mötte var Hanky Panky som hade cyklat hela vägen uppför backen.. Vi tänkte fråga ut honom om brandlarmet som gick på Dalvik i helgen. Hyresvärden har ilsknat till och ska nu göra allt för att reda ut vem som ligger bakom terrorattentatet. Vi tänkte hjälpa till genom att förhöra Hanky Panky. Men han är ju lika snäll som en hundvalp (fast inte lika busig) så han skulle ju aldrig göra nåt sånt.. Fast istället berättade han att hans kompis Lars var en av de huvudmisstänkta.. Han hade blivit uppringd av hyresvärden och förhörd.. Konstigt tyckte Lars som befann sig i Linköping och inte hade någon aning om vad som försegick på Dalvik.

Därefter traskade vi vidare och nästa grej vi mötte var ufon trodde vi, men så fel vi hade. Vid en närmare anblick såg vi att det var rullande barn på mage. Vi fortsatte förbi barnen ut mot landet. Jessica hade med sig en påse så att vi skulle kunna plocka svamp... Jakten på en skog började. Vi gick och gick och gick. Skog såg vi, men det var hagar med djur där, så vi vågade inte sätta fötterna där. Efter en stund började Jessica bli orolig att vi skulle tappa bort oss och gå vilse. Ann-Sofie behöll lugnet och försökte förklara för Jessica att det inte var någon fara, utan att vi skulle komma hem säkert om vi bara följde vägen. Jessica var ändå lite sur att hon inte fick gå i sin skog hemma. Efter ca en timmas promenad, kom vi till Hissingsängen och vi hade inte långt hem. Vi tog stigen brevid skogen som vi gått på så många gånger tidigare. Envis som Jessica är så skulle hon titta in i skogen på de gula löven. Men det var inga gula löv det växte KANTARELLER där!!! Helt klart värt en och en halv timmas promenad!! Fast det hade ju räckt med en promenad på fem mminuter för det var ju faktiskt den skogen Jessica ville gå till från allra första början.. Men varför gräma sig för de? vi är ju hälsoiter som älskar fysisk atktivitet :D

Nu väntar iaf smörstekta kantareller på valjes grova bröd och bakmamma Emmas goda chokladmuffins till efterrätt.. Antar att det är många som är lite avundsjuka ;-)


Emma hittade massa kantareller


De här lämnade vi som tur var ifred

Fobia homosapiens syndromis (folkskygghet)

Nu är det fest hos Therese
men ingen satt i soffan å fes
Vi har kul och längtar till jul
Det var vår plikt att skriva en dikt
Det blev en till jockeman
titta vad vi kan:

Jocke pocke pö
vi önskar att du inte dö
vi tycker du är fin
som en kanin
vi gillar dig
för att du är vår tjej
vi vet att du gillar götet
men inte lika mycket som skötet
du blandar goda drinkar
fast inte när du pinkar
du är ingen hacker
bara vacker

det var så dikten blev
som vi skrev
hoppas ni tycker den är fin
och ger oss en glad min
puss å hej
leverpastej

(PS de två sista raderna är från kask, jockamans tjej.. hon är oxå snäll inte farlig)


Orken är borta

I en och en halv dag stod vi ut med plugg, men vid lunchtid idag var måttet rågat.. Eftersom vi hade pluggat från 10-18 igår tyckte vi att vi var värda en shoppingtur på A6.. Träffade även en annan klassis så det var nog inte bara vi som tog ledigt idag ;-) Ett par timmar senare och inte mycket fattigare begav vi oss hemåt i ösregn.. Lite lagom vresiga och så hungriga så vi trodde vi skulle dö.. Vi hade ju missat lunchen, råkade visst bli en fika istället.. Kanske inte så bra, men gott iaf :)

Annars har det inte hänt så mycket kul.. Emma och Jessica höll iofs på att bli bestulna. När de skulle fylla på sina busskort var de två stressade jönköpingsbor som skyndade sig att trycka i sina kort. Tur det finns uppmärksamma busschaffisar så pengarna inte hamnar på fel kort..

Nu är det dags för en kvällspromenix, en god natts sömn och massa plugg imon är åtminstone ambitionen idag ;) Och till alla i våran klass som är uttråkade och stressade av allt plugg.. Ta det lugnt, det är ju tanken som räknas.. Och vi tror inte att någon har lyckats med att inte tänka på att plugga iaf ;-)

Skola plugg och engagerade studenter

Nu finns det inte tid för annat än studier. Det skulle väl vara hissturer i så fall. Igår fick vi oss en riktig resa genom skolans alla våningar. Vi började på 4:e våningen och skulle upp till vår lektion på 10:e våningen. Dit var det på tok för många steg för att gå upp, så vi tog hissen för vi trodde det skulle gå snabbare. Började med stop på 5 och 7 åningen, eftersomd et ar någon som ahde tryckt på alla knappar i hissen och denna person avr inte kvar. Sedan åkte vi upp till 9:e våningen där hissen fylldes av sjuksköterskestudenter. Vi trodde att vi hissen skulle köra oss upp till 10:e våningen, men den ville nått annat. Den körde ner sjuksköterskerna till 3:e våningen. På vägen ner hämtade vi upp en annan kille på en våning som skulle till 2:a våningen. Men tro inte han gick av där. Han hoppade av på tredje våningen med. Så vi fick åka själva till våning 2. Det blev även en tur ner till 1:a våningen där vi hämtade upp en grabb. Han hoppade sedan av på tredje våningen och då tänkte vi att nu måste det minsann vara vår tur att hoppa av, men vi gjorde ännu ett stopp på 7:e våningen. Där började paniken krypa fram, skulle vi behöva åka ner till 3:e våningen ännu en gång, med nya studenter. Men till vår lycka körde hissen upp oss till 10:e våningen och vi rusade ur hissen glada över att vi äntligen kommit fram.

Till alla som funderar på om vi är dumma i huvudet, så nej knapp 10 VAR INTRYCKT UNDER HELA RESAN!!!!!

Förutom denna lilla tur och att vi fick äta i korridoren, så var det på de hela taget en ganska bra dag.

Idag är det självstudier hemma och det blir ingen kåren för oss ikväll. Vi har valt att stanna hemma och läsa anatomi och fysiologi och sattsa hårt på denna kurs och termin. Nu satsar vi fullt för att få vara lärarstudenter nästa år, NOT!!!!!

RSS 2.0