Dalvikseliten fixar de bästa presenterna

Idag samlades hela elitgänget och några av deras fans för att fira Malins födelsedag :) Det blev en massa god mat på Pallas Athena och så en fin present förstås! Hela natten hade tre eliter suttit uppe å kämpat med att brodera och svurit långa ramsor över tjockt tyg och jobbiga nålar. Så här i efterhand ställer vi oss frågan om det inte hade varit bättre att köpa ett twisterspel i affären, men det är klart att det är ju inte lika fint och personligt som ett hemmasytt :) Dessutom kan man ju få välja egna ställningar om man gör ett eget spel :P Lek och smek fick det heta och jag tror Stefan blev lika glad som Malin.. Han hade i alla fall inte tid att träna ikväll.. undra varför?! ;-) Lite besvikna blev vi förstås när Malin inte ville bära runt den fina spelpåsen på stan, fast vi kan ju förstå henne :P (bilder kommer inom kort)

Vi firade ju även en annan gosse i helgen, eller ja det var väl snarare en man, nämligen Robert. Han hade rest bort så vi passade på att måla en fin liten tjej som stod och knackade på balkongdörren när han kom hem.. Tog ngn dag innan han drog upp persiennerna, men när han väl gjorde det fick han en rejäl överraskning.. Riktigt snygg tyckte han, men han gillade inte riktigt köttbullehåret i armhålan :P Men han är ju en händig man så han kunde raka bruden och nu sitter hon på hedersplatsen i lägenheten :)

Verkade som det blev två lyckade födelsedagspresenter!! Men det var väl väntat eftersom dalvikseliten aldrig misslyckas ;-) Hur som helst har vi konstaterat att det är tur att man bara fyller år en gång om året för fler sömnlösa nätter med födelsedagsförberedelser klarar vi inte av ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0