Dalvikseliten = loosers

För en gångs skull måste vi faktiskt erkänna oss besegrade. Det känns tungt att behöva säga det, men vi hoppas att en kväll hemma hos henke ska få oss ur den djupa deprition vi nu befinner oss i. Det hela började med att vi bjöd upp till kamp igår: "Du är utmanad: Infinn dig i lägenhet f103 kl.20.00 för en kamp mellan kvinna och man.. Vänta dig en blodig strid ;-) vågar du komma? Annars blir du kallad råtta resten av livet! /dalvikseliten"

Fyra killar kontaktades, tre vågade komma, den fjärde var en råtta. Robert undrade redan från början varför vi ville utmana dem när vi redan visste att vi skulle förlora.. Å i efterhand kan man ju faktiskt fråga sig det.. Vi hade ju inte planerat med att Robert är så kvinnlig som han är (t.o.m. dalvikseliten ligger i lä för hans kunskaper). Hur som helst så ägde de oss! Grattis grabbar! eller man kanske ska kalla er alla för män nu ;-) Kanske ska nämna att vi speladfe spelet kampen mellan kvinna och man, kan vi rekommendera!! men kör inte med för många pjäser, för de blir rätt långtråkigt.. Och försök inte fuska för det märks när man har pluggat på frågorna ;-) 

Just nu sitter vi i skolan och har lunchrast.. Kul att träffa alla klassisar igen.. är ju över en vecka sen vi var här senast.. Nu hinner vi inte skriva mer här utan vi ska upp till femte våningen och gå på en föreläsning om neurologisk undersökning!! låter spänande... Vi har gått i skolan från 8.30-16.00 idag. Känn på den ni ;-)

Tjipp å hej!!

PS. vi har fått en påse med block, almanacka å bäst av allt: en kortlek!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0