I skolan innan det ens har öppnat... o vad har Jessica gjort med Sixten?

Idag vill vi bara meddela att Emma och Malin har överträffat sina egna ambitioner... var nämligen i biblioteket 10 minuter innan de ens hade öppnat... känn på den ni:P ´Vi tänkte att det var bäst att börja tidigt så att vi kunde gå hem o ta oss en välförtjänt helg så snart som möjligt så vad gör man inte....

Väl under pluggandets gång fick vi ett litet bryt.... va skulle denna autism kursen vara bra för när hemtentan e super tråkig att skriva?? Skickade ett hotfullt sms till Jessica om hur hon kunde lura oss till detta vansinne... Då fick vi även fram nästa chock besked.... Hon har utnyttjat Sixten... nog för att han e oemotståndlig, men kan det inte räcka med Johannes för den människan?;)

I alla fall så har vi rett ut det hela och konstaterat att vi trotts detta svek fortfarande kan vara vänner så det gäller bara att Johannes kan förlåta hennes misstag så ska nog friden på Dalvik vara total igen.... Och tur e väl det för annars hade det blivit en lite jobbig på Dalvik, där glada människor är i fokus!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0