Vi skäms!

Nu har det gått jättelång tid och vi har inte skrivit någonting, så det är inte utan att vi får skämmas lite.. Ni kanske tror att vi har suttit helt sysslolösa och stirrat in i en vägg.. Men nej då, det har vi inte.. I torsdags var vi ute på uppdrag. HV71 hade kallat in oss, som hejarklacksledare! Bara att sätta sig i bilen och åka raka vägen till Linköping. 2-2 blev matchen och vi skrek som galningar, så vi får nog godkänt för vår insats :) Vi hade ju helt glömt bort att vi är stora HV-fan, men nu ska det bli bättring på den sidan!

Helgen spenderades på olika håll och det enda som är värt att nämna är att Jessica spöade John i ishockey :P Stackaren får väl träna lite, för nästa gång han vill ha tjejbesök en helg är det inte A-Set som kommer, utan Jessica. Och den helgen lär det bli X-box för hela slanten ;-)

I måndags var det kalas för Stefanovic! 25år, så vi tänkte att det var bäst att ge honom ett minne för livet.. Malin fick stå för upplevelsen och vi andra gav honom en Gris a la Dalvik.. Hämtade lite inspiration från Dalahästarna, och så här glad blev han :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0