Bildblogg - var ju längesen sist..

Vaknade pigga och glada när klockan ringde klockan tio, eller rättare sagt helt slut. Gårdagens äventyr tog slut på oss. Efter att ha varit barnvakt åt Robert på centrum hela natten var vi helt döda. Som tur var fick vi lite glass hos Johannes som tack på natten när vi kom hem : D Helt enkelt var det inte att hålla koll på grabben, eller mannen ; ) Började med att han blev portad från centrum, denna gången var det inte pga alkoholen för vi nykterister hade sett till att han inte hade fått i sig en endaste droppe. Han blev anklagad för bedrägeri. De sa att han hade vidarebefordrat ett sms med gratis inträde och det var ju iofs sant : P Han fick iaf betala 60:- och var lite småsur. Vi försökte lätta upp stämmningen med ett gulligt sms och det hjälpte.. Sen ägde han dansgolvet resten av natten och han försvann inte en enda gång! Vi måste varit väldigt bra barnvakter ; )

Nu till dagens händelser i bilder för en gång skull.. har ju varit lite dåligt med det på sistone.

 Kl. 11.11 gick bussen från Dalvik mot a6. Två flickor med strålande humör åkte med den.

 Kl.11.18 mellanlandade vi vid Juneporten för att byta buss och kolla på drillflickorna

 Kl.12.03 hittade vi vår favoritbok på Åhlens (lite smygreklam ; ) )

 15.20 Satte vi oss på bussen hem igen. Denna gången helt slut.

Väl hemma fick vi världens energi att plugga. Hade ingen tid att ta kort då! Kl.17.37 fick vi lägga ner plugget för att göra oss iordning och åka till Therese.

 När vi lagade tacopaj ockuperades hela soffan av galna hockeytintresserade grabbar. Tänkte att nu är det dags för en kupp. Vi sprang alla på toa så vi kunde sitta rikitgt länge sen. La upp mat på tallrikarna och ropade sedan dit grabbarna. "Poojkar, maaaat" (citat från Sunes sommar) Sen smet vi in och tog platser...

 ...oh det slutade så här bra! : D

  Idag var inte Ann-Sofie yngst och det märktes tydligt... Lill-Chrille som fyllde 20 för någon vecka sedan sölade som en liten gris ; )

 Redo för hemgång efter en lyckad kväll!!! God natt och sov gott. Nu är klockan 00.30 och Dalvikseliten ska sätta igång med att plugga igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0