Meningsfulla aktiviteter :)

Efter en sommar med occupational deprivation (wilcock, 2006) har vi äntligen fått tillbaka våra meningsfulla aktiviteter, som tex. festa runt på kåren.. Så nu är hälsan på topp! Kvällen igår började med att vi anordnade en korridorsfest.. För att slippa skita ner hemma hos oss själva valde vi att vara i E-korridoren, där bor ju mycket trevligt folk.. Sen drog vi vidare till kåren.. Gick på bussen, betalade och sen skrek Ann-Sofie att hennes kårleg var borta. Bara att springa hem igen.. Som två räddande änglar hittade vi Therese och Johan på vägen och fick skjuts ner till stan. Väl på kåren blev det många kära återseenden och till vår stora förvåning kände alla igen oss t.o.m. våran favorit-DJ :) Han bjöd på tuggummi och frågade om vi inte gillade några nya låtar.. men nej nej, Linda Bengtzing har ju inte gjort någon ny discolåt, bara Sanningen, men den fungerar ju inte för två studsbollar som vi ;) Försökte få honom att spela paper planes så vi skulle få panga lite och han lovade att fixa fram den tills på tisdag!

Kvällen minut för minut:
22.13
- Vi träffade Emmas Sandra, en tjej från Edet någonstans som är riktigt trevlig och inte alls farlig.
22.34 - Äntligen kommer Sandra, Jamaica kallas hon visst nuförtiden. Hon var riktigt efetrlängtad :D
23.02 - Vi träffade en blå Robert. Lovade att önska honom lycka till med rökavvänjningen så det gör vi nu. Lycka till!
23.14 - Jessica vurpade mitt på dansgolvet, vi kommer inte ihåg varför..
00.03 - Ann-Sofie slängdes över axeln på en vit hälsoit som en säck potatis.
00.17 - Vi var på väg att torka ut! Såg en vit overall längst framme vid bardisken.. Det stod en sjuk jävel bak på hans faddertröja så vi tyckte han såg tillförlitlig ut. Frågade om han kunde fixa två vaten till oss. Javisst sa han.. Efter en kvart gav vi upp hoppet och tog över. På två minuter stod vi med två vatten, en cider och en öl. Så nu vet ni att sjuksyrror är minsann inga kungar i baren.
00.34 -  Vi tyckte det var dags för en tupplur i soffan, men det tyckte inte vakten. Han hade varit med om många som blivit av med sina plånböcker under hans femton år i tjänst.
01.02 - Vi hittade en mobil på dansgolvet. Vi försökte ringa senaste numret, HP-killen.. men fick inget svar så vi lämnade in den till klassis Sofie och fadder Stefan. Det tyckte att vi var snälla, det tackar vi för!
02.00 Vi hittade en femtiolapp precis innan vi stak från kåren. Dags att sponsra Korv-mimmi och köpa 2 feta bamse i bröd, det var vi värda efter kvällens slit..
02.30 hem och natti natti.. Klart man sov gott efter en kul kväll på kåren! 


 



Kommentarer
Postat av: "en sjuk jävel"

lols vadå sjuksyrra:P

2008-08-25 @ 11:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0