Återförening!

Igår var första gången sedan 26 februari, som hela dalvikseliten var samlad! Detta firades med after work på O'lerys tillsammans med våra största fans! Därefter promenad uppför backen och lite efterfest hos Emma ;)

Ann-Sofie och Jessica hade som vanligt hälsat Emma välkommen hem på Dalvikselitens egna sätt. Missnöjd på väg ner till O'learys beklagade sig Emma över att de inte hade kommit på några nya bus och bara körde med de gamla vanliga.. A-Set och Jessica log för sig själva och tänkte att de nog ändå hade lyckats rätt bra ;) I nästa ögonblick började Emma klaga över att internet inte fungerade i hennes lägenhet och hur hon hade fösökt med allt möjligt.. Inte konstigt tänkte A-Set och Jessica som hade dragit ur sladden ur väggen :P Väl i Emmas lägenhet på kvällen engagerade hon Henke som datahacker, och letade själv i pärmen med viktiga papper och letade efter manualen till routern.. Men men vad hjälpte det? Till Emmas tröst fanns det iaf en snäll själ i hennes lägenhet som inte kunde låta bli att stoppa i sladden, så hon slapp ringa supporten :P Lite synd, för det hade nog varit ett ganska kul samtal att lyssna på ;)

I skrivande stund har Emma även hittat sina bestick infruýsta i en låda vatten och fjärrkontrollen i havregrynspaketen, så nu är det nog färdigt med bus för den här gången.. Eller kanske inte.. Vi har ju fortfarande kvar nyckeln ;) 

Ikväll är det öppen kväll på kåren och det kan man ju inte missa! Dagen fördriver A-Set och Jessica med att lägga över bilder och annat viktigt på sina nyinköpta externa hårddiskar. Var ett litet äventyr när de igår gav sig iväg för att köpa dem. Och tilläggas ska att de hade tittat ut dem alldeles SJÄLVA! När de hade parkerat utan för PC-City insåg de att affären var borta och där låg istället Elgiganten.. Lite besvikna knallade de in och hittade samma externa hårddisk, fast hundra kronor dyrare.. Men de har väl prisgaranti tänkte de. Letade upp en snubbe och berättade att de hade åkt för att köpa den externa hårddisken på PC-City, men att affären var borta och att de därför hamnat här och hittat den till ett dyrare pris. Snubben säger att vi kan ju bara ha prisgaranti mot affärer i närheten, inte internetbutiker förstår ni väl.. Lite besvikna vände vi om och sa vad ska vi göra nu och var precis på väg att gå tillbaka med dem, när subben kom springande efter oss och sa: klart att vi ordnar det! Dalvikseliten har verkligen skills när det gäller att förhandla och pruta, hoppas de har samma skills när det kommer till löneförhandlingar i framtiden ;) 

Nu orkar vi inte skriva mer. För er som är intresserade av avd ni missar, kom till kåren ikv, så avslöjar vi allt! :P Ett tips, fråga Emma vad hon gjorde i Vietnam ;)   


Ses ikväll!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0