En galet kul helg :)

Lördagen började med att två tappra eliter (Emma och Jessica) med Erik i släptåg vandrade runt för att leta efter dödssynderna.. Hade hört att de skulle vara i en park. Så vi började att promenera från Dalvik till Rådhusparken. Där var det heldött så vi gick vidare till JTH för att åka högst upp å se om de va nåt liv vid Munksjön.. Därefter vidare till Munksjöparken.. Men inga overaller någonstans!!! Höll på att ge upp hoppet men i sista stund tog vi vår sista livlina och ringde en vän.. Å Henke hade svaret, de var vid Rocksjön.. Gick tillbaka till stan och tog bussen därifrån! Å allt slit helt i onödan för det var bara kallt å tråkigt!

Kvällen däremot var hellyckad!! Men ett tips från coachen.. Inga småttingar på kåren.. två blev utslängda och en var väldigt "trött" ;-) Efter någon timmes vila, var han dock återställd och sprang å hoppade uppför backen! Annars var Kåren helgalet.. Massa dans å skoj.. Några som hånglade till höger och vänster å en hand här å en hand där.. Inga mer detaljer ;-)

När klockan var två begav vi oss till Juneporten för att köpa korv och sedan promenarade vi uppför backen!!! känns som man ska det efter kåren ;-) Söndagen blev en riktig slappdag, med pizza till frukost :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0