Livet leker

Känns som om vi har återvänt till livet igen :) Idag har vi gjort den tredje tentan och vi hoppas att det gick finemang :) Tyckte att vi var värda en dag utan plugg, men lugnt blev det inte.. Först gick vi på promenad till ÖB. Letade digestivekex till förbannelse och fick gå därifrån tomhänta .. Eller iaf Jessica, för hon sörjde mest och var dessutom mest tomhänt eftersom hon hade glömt vantarna i affären, som tur var hann vi inte så långt innan vi kom på de å de låg ju faktiskt kvar :) Därefter begav vi oss till maxi för att fylla kyl och frys, är ju aningen tomt efter tio veckor... T.o.m. Emmas sjutton pajer börjar ta slut och då betyder det att man haft matlåda med sig alldeles för mycket .

Väl hemma var det ingen idé att lata sig och lägga sig på soffan.. Det metertjocka dammet skulle bort från bokhyllan och golven skulle skuras :P Hann även med att fylla lagret med malådor så nu är vi laddade för ett par veckor med plugg!

Så nu när vi är ikapp går ingen säker längre.. Värst är det nog för er som bor på Dalvik, för nu är vi riktigt sugna på att hitta på lite nya bus ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0