Dalvikselitens nya uppfinning

Idag har dalvikseliten uppfunnit ett nytt sätt att plugga på.
Vad gör man inte för att kunna få vara ute och ta tillvara på det fina vädret :).
Det hela startade med att dalvikseliten än en gång var i skolan. Detta på förmiddagen idag. Efter skolan åkte vi hem för att plugga på vår sista inlämningsuppgift, för den här terminen. Skönt :).
När vi skulle börja pluggandet insåg vi hur fint väder det var ute. Vi kunde ju bara inte sitta inne :P. Duktiga som vi var, så tog vi med oss lite böcker ut, för att läsa. Så duktiga trodde vi, att vi var :P. Pluggandet höll inte i sig så länge. Solen lockade mer, en stund i alla fall...

Vi insåg ganska snart att vi var ju tvugna til att plugga lite och detta ute. Vi släpade ut datorn och satte igång den. Men vad händer, jo solen är så skarp och lyser i skärmen, så vi ser ju inte någonting. Typiskt! Men efter en stund hände det....!

Vi kom på det! Ett paraply så klart! In och hämta paraplyt, fälla upp det och vipps så kom det skugga över datorn och vi kunde äntligen plugga ordentligt :). En riktigt bra ide tycker vi det är och det kanske ni med tycker, men kom ihåg! : VI HAR PANTENT PÅ DENNA GENIALISKA IDEN; SÅ FÖR ATT GÖRA LIKA DANT MÅSTE NI FRÅGA OSS ;).

image79


Nu blir det lite tv-spel som gäller. Bäst att ladda lite inför morgondagens sittning :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0