Ännu mer sommar, sol och FÅGELSKIT!

Ännu några dagar på stranden är avverkade och så Här bruna e vi nu:
image87


Igår måndag när vi låg på Vätterstranden skedde det två allvarliga olyckor. Malin låg i skotthålet för bollar och plötsligt sa det PANG! Bollen hade gått rakt i Malins mage och det var ingen dålig smäll. Malin sm sov kvicknade till lite:P. Malin brukar ligga och spänna magen på stranden ;), men denna gången hade hon slappnat av, så det gjorde rejält ont.

Ann-Sofie låg inte i skotthålet för några bollar, men i flygfälltet för några fåglar. Några fåglar flög över oss och den ena var dålig i magen och hade ränneskita opch det hamnade rakt på foten på Ann-Sofie. Hon skriker: AAAAH JAG HAR FÅGELSIT PÅ FOTEN, ATT JA INTE DÖR!!!! HEla situationen räddades upp av Jessica som hade med sig vattenpistolen och pangade hennes fot ren istället. Vad skulle skett utan Jessicas vattenpistol?

När vi kom hem, gick alla hem till sig för att laga lte mat. Jessica sprtang runt halvnaken i korridoren poch mötte grannen. Några minuter senare kanckade det på dörre och där stod grannen. Han sa: Får man ställa en pinsam fråga? Hur länge kokar man frysta grönsaker? Jessica blev helt ställd och svarade tills dom är färdiga såklart. Han frågade sen: Hur vet man det då? Jessica svarade att det skulle han nog märka. Då frågade han istället om man kunde sticka i dom med en gaffel. Det går säkert bar sa Jessica och sen försvann han hem till sig för att fortsätta koka grönsaker. Dagens sämsta graggningsreplik! Nu går inte Johannes säker här längre!

Idag har vi hängt på starnden igen. Denna gången hade vi finbesök från Fristad. Korthårs Lina var här, som har gansak långt hår nu :P. Det blev några lata lugna timmar på stranden och lite skönt bad innan Johan anlände. Då blev läget mer kritiskt i alla fall för honom. Han blev attakerad av vatrtenpistoler, från Jessica och Ann-Sofie, som höll på och sköt för fullt till pangpang låten. EFter en stund blev läget mer kritiskt, då Johan fick tag i Jessica och började släpa henne mot Volleybollplanen, för att kasta henne i sanden. I stista sekund dök Ann-Sofie upp och fick tag i hennes ben och hon var i säkerhet igen. Rätt kul grabb han den där Johan ändå. Men han ska veta att ger han sig på en Dalvikselit, så kommer resten och hjälper till med.

image88

För alla i klassen som sitter och pluggar vill vi bara säga. Vi var färdiga med hela alltet klockan halv elva i morses och drog till stranden, för att få ännu lite mer färg! Hur många av er har hunnit ligga på stranden fem dagar i rad och njutit? HAHA

Ses imorgon, då vi gör sista rycket för den här terminen :) !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0