Kåren, P-böter och en lugn helg för alla Jönköpingsbor

Lite uppdatering om veckan som gått :) Tisdagen var det dags för kåren igen och Henke gjorde ett försök att hämnas på Ann-Sofie och Jessica på förfesten.. Synd bara att de satt på toa och att det var Emma som öppnade, hittade mobilen som spelade paperplanes och fick ett helt glas vatten över sig :) Det kommer han nog att ångra någon gång i framtiden ;) 

På torsdaen var det dags för skola igen, äntligen ;) Vi hade bestämt oss för att åka ner med malins bil, men fick en tråkig överraskning.. P-böter!!! Å inte bara på Malins bil, utan även Ann-Sofies.. Malin ringde för att frågade varför.. Och det visade sig att man inte får parkera på en gata i mer än 24h, men lapplisan hade inte rapporterat in p-bötern så polisen tyckte det verkade lite konstigt och ville att vi skulle komma dit och hälsa på :) Jättespännande med ett besök på polisstationen tyckte vi :) Men det var inte så mycket att göra åt de.. Bara att flytta bilen varje dygn.. fast det ska räcka med en meter eller så, bara ventilerna flyttar på sig..

Jaha då är det bäst att flytta bilen tänkte Ann-Sofie.. En meter framåt och så råkade hon sätta på larmet så ingen på Dalvik lär ju ha missat de.. (Vi behöver lite vittnen ;) ) Men tro sjuton att hon inte hade en till p-böter på kvällen..

Helgen blir lugn och ni kan gå säkra på stan för merparten av eliterna befinner sig på annan ort :)

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0